Jump to content

lyutfito

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от lyutfito

  1. Здравейте колеги!!! Aвтомобилът е Ауди А4 2,0 тди 170к.с. 2007г. Днес закачих колата на компютър и ми да де следните грешки: P1264 -Клапан за помпово впръскване, цилиндър 2 ; надхврълен лимит -прекъсва P1270 -Клапан за помпово впръскване, цилиндър 4 ; надхврълен лимит -прекъсва Някакви съвети от какво може да е???
  2. И аз смъкнах моя стартер без да пипам нещо друго, но е голям зор няма почти никакво място за да си пъхаш ръцете, понеже гарнитурата на тандем помпата беше заминала и стартера беше целия в нафтичка. Вътре в стартере всичко беше много зле четки, ротор и т.н. Взех 2ра ръка но преди да го сложа проверих стартера в какво състояние е и беше в доста добро състояние и така.
  3. Аз съм на 16" 205/55. Със спортно регулируемо окачване съм на eibach но прекалено мн друса затова искам да ги махна за да си сложа оригиналното окачване
  4. Здравейте колеги! Първо се извинявам ако не съм публикувал на точното място моето запитване. Купих си тая седмица това ауди и изобщо не съм запознат с тоя мотор. Ако има колеги с тоя мотор моля малко информация. Мерси предварително!!!
×
×
  • Create New...