Jump to content

koksss

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от koksss

  1. По принцип не съм ги правил аз и не знам точно какво е правено но всяка една беше свалена почистена и така нататък . Малко е часовникарска работа защото има доста дребни части, но със малко сръчнос или при някой майстор проблема е отстраним и без закупуване на нови брави. При мен проблема беше във всяка една брава по отделно и също така се появи от шофьорската врата /и се разпространи по другите като зараза/ дори накрая ми изчезна свалянето на стъклата от дистанционното.
  2. Вече и аз да се похваля че проблема е отстранен без купуване на нови брави.
  3. Здравейте, от известно време имам проблем с шофьорската врата отключва се когато иска , проблема се задълбочи започна да го прави и с задната от пасажерската страна , вчера отворихме шофьорската почистване на машинката и поставяне отново . Резултатът - задната от страната на пасажера тотално отказа да се отключва ,другата задна от време на време шофьорската също. Превключихме на режим да отваря с едно натискане само шофьорската и с второто отваря задната зад шофьора и другата предна, като след няколко проби не отключва винаги. За капак и прозорците отказаха да се свалят и вдигат от дистанционното. Колата е 2.7TDI 2008г
  4. Решението което избрах е това http://www.prospeed....product/6000/57 и на този етап всичко е наред .
  5. И аз да се присъединя към този проблем при мен шестограма е що годе читав но е превъртял вътре във вала ако някой е правил онази магария с 1,9 да даде мнение? или пък тази с направата на нов шестограм http://www.prospeed.bg/bg/product/6000/57
  6. koksss

    oil pressure

    Отвора на вала където се зацепва шестограма с помпата е заминал. Балансиращият вал варианта със запчатките
  7. koksss

    oil pressure

    Вече питaм и зa вaл
  8. koksss

    oil pressure

    5-8 км като гледах да не минава 1500 об.
  9. koksss

    oil pressure

    На външния манометър не показа никакво налягане ще трябва да се сменя някакви идеи за нова или втора ръка ?
  10. koksss

    oil pressure

    Да с 2tdi 140 коня
  11. koksss

    oil pressure

    Здравейте , светна ми тази индикация (oil pressure) на таблото забелязах че светва над 1500 об. маслото е малко под max някакви идеи ?
  12. Колега и аз съм ползвал същите без последната и резултатите са идентични явно ще си караме така сега слагам от тази http://www.bardahl.bg/bg/product/a/5192но отново си претриса когато му хрумне . Явно и аз ще взема решение повече да не и обръщам внимание.
  13. Колега коя точно добавка си слагал защото аз изредих 3 Бардал и наистина имаше някакъв ефект (макар и не пълен) но после всичко се връща сега мисля да сложа тази която я дават грам на литар за подобряване на горивото. Ходих и в бош на диагностиката всичко е ок с незначителни разлики на дюзите и казаха че няма смисал да се пипа за сега. А проверката с подмяна на дюзите сструва 150лв. и ако се наложи смяна на дюза с втора ръка около 180лв на дюза.
  14. Пробвал съм на лукоил, ромпетрол няма промяна сега съм на еко но ми се струва че и там ще е същата работа.
  15. Колеги същият проблем имам и аз прекъсва когато си поиска, дюзите са в норми слагах добавки Bardahl Injector Cleaner 6 In 1, Bardahl Diesel Injection Restorer, Bardahl "OKCO" , добавях и масло към горивото и тъкмо си помислих че се оправило зареждам мах моушън и отново почна да се тресе дори ми се струва че го усещам повече от преди . Някой пробвал ли е да запуши agr-а ?
×
×
  • Create New...