Jump to content

visotski

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 2,5 TDI 96'

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

795 профилни разглеждания

visotski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. visotski

    Линкове за AUDI

    http://www.mitchell-auto.ru/wiring-diagrams/ ел.схеми
  2. Аз също съм със сменени чипове.Иначе за сервиза -за двигател ходя само в Мотор-консулт(до завод Метал).Търсиш Пламен
  3. Провери линка ,който съм пуснал.Там пише за кои модели на WV става тази помпа(ако ходиш в магазин да питаш).
  4. Ай за много години първо!!!Да сте живи и здрави!!! Ъ...,аз дали мога да си сложа такива пръскалки с подгрев?Някой знае ли откъде трябва да дойде кабела до тях ?
  5. За много години и за много безпроблемни километри пичове!!! Иначе ,по темата : http://cgi.ebay.de/VAKUUMPUMPE-VACUUMPUMPE...=item3a44b8b7e2 За толкова пари мисля ,че страшно си заслужава.Само някой компетентен да изкаже мнение за тая марка.
  6. Колега не че нешто ама как ги провери?Защото имах 1 форд сиерра 2.3 д и не ми палеше,ходих при един - двама мериха свещите и викат всичко е ОК при тях.Работата отиваше на основен ремонт и реших аз да ги погледна тези свещи.Когато ги извадих и ги сложих на акумулатора нито една не почервеня само една се стопли Взех си нови свещи и всичко си стана както тряба(доколкото това може да се каже за сиерата )
  7. Има един бутон на колонката между вратата на шофьора и задна лява.Някои да знае за какво служи?
  8. Да де аз забравих да кажа че съм го движил и си бачкаше,по-скоро си мисля че проблема ще излезе в медните пластини,както казва ама ма беше страх да ги чекна мноо.Ще пробвам и ще пиша к'во е станало.Мерси.
  9. и аз имам същия проблем.Прееди два дена вадих целия поплавък почистих клемите и заработи,за кратко за съжаление.Иначе реостата си беше там К'во то4но да му се погледне?
×
×
  • Create New...