Jump to content

Svetoslav Arsov

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

578 профилни разглеждания

Svetoslav Arsov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря! В навигацията е активно.
  2. Здравейте, На някого дали му се е случвало - при включване на задна скорост парктроникът заработва и се включва звуково, но на дисплея не се появява характерната картинка на автомобила със зоните на датчиците. Навигацията е MMI Plus на Ауди А6 2013 г. Благодаря!
  3. За 700 лв. Гаранция официална не ми е дал. Каза, че няма да имам проблеми. В багажника на колата ми е джаджата. Утре ще напиша серийния номер - стига да го има.
  4. Това, кето ми обясни той: Сменена е повредената част със същата - втора употреба. Частта ми я върна - Кутийка с размери 10/10 см. Ако някой иска мога да я снимам и да я пусна. Каза, че ми е направил клонинг на моята кутия. Повече зазнам...
  5. ЕЕЕЕ...Къде беше бе човек .....да ти обявим доходите си и да ни обясниш какви коли да караме. Някъде да прочете, че няма пари да се купи оригинална част или, че не можем да си позволим подръжката на колите си. Освен възможностите с градския транспорт и двата крака има и още....да си караш другата кола или да се возиш с такси...Може да помолиш и приятел да те кара ( ама ти намери такъв, който да ти обяснява как да си решиш брадата). И тези варианти не ми бяха проблем, както не ми е проблем да ходя и пеша. Проблем ми е обаче това, че след като съм инвестирал в такава кола точно с целта като вляза в нея да тръгна, а не да се оглеждам пред и зад нея...проблем ми също ми е това, че трябваше да съм благодарен, че не ми се е случило на някоя бензиностанция в с. Груюво предния ден, когато детето ми е в колата....проблем ми е, че Ауди вместо, като им се обадя да ми кажат : заповядайте, това е общ дефект и ще ви извършим ремонта безплатно, те ми искат сума равна на стойността на "половината" кола..... Повече време не смятам да ти отделям. Моля следващият път като решиш да избиваш комплекси излез на бар....хвани някоя руса кифла и и развивай сентенции за театъра, живота и колите колкото искаш. Тук просто можеше да помогнеш или както дълго време го прави да си мълчиш. Благодаря на колегите, които ме посъветваха градивно как да се справя с проблема. Развръзката при мен е следната: Разговор с Жоро...колата на следващата сутрин беше при него....вечерта си я взех ремонтирана срещу 1/3 от сумата, която ми искаха в Ауди.
  6. а какъв е този компонент протекшъна с ABRITES AVDI? и какво следва като се махне?
  7. Ами щом мина през въртележката ще пиша колко е излязло. Чесно казано нямаше да ме е яд ако проблема беше с мотор...с ходова част....не ми се струва редно един такъв проблем, на който себестойността на решаването му предполагам струва стотинки да се преодолява с четирицифрена сума. Карам вече 3 -то Ауди...Фен съм на Ауди... Препоръчал съм Ауди на поне 10 човека..... но да вляза в кола и тя тотално да не реагира и то без някаъкви предварителни признаци или немърливо отношение не ми се е случвало дори и с Москвича навремето. Мерси колега, Ще се чуя с Жоро и ще действам.
  8. Извинявай, нов съм във форума...Жоро????
  9. Благодаря колега, при всички положения ще трябва да реша проблема. Комбинацията двумесично бебе и несигурна кола е просто немислима. Един от първите, на които се обадих беше Мишо ( взех телефона му от форума) и той директно ме прати в Порше. Така че.......
  10. Снощи в тъмното дойде едно момче.....изтри грешката и колата се оправи. Сега въпроса е докога и къде пак ще направи същото,,,,,,, Иначе се оказа, че до буксата си имало контакт.
  11. Благодаря колеги, Връщайки и назад по форумите като гледам нещата отиват към Порше. Не вземам отношение по предложенията да се опита ремонт, защото си нямам на идея от механизма и начина на работа на въпросния елемент. А и не познавам някой, който би се заел да го направи. Познанията ми са в друга област. Бих бил благодарен ако някой пусне схема, чертеж или снимка на въпросния механизъм ....колелца и дросели и т.н...., а и предостави контакт на човек, който би се заел.( За Порше - ясно). Наистина има много писано по темата, но писането свършва до момента на проучване...никой не е описал как си е решил проблема...доволен ли е и би ли препоръчал процедурата на друг. Идва един пич да изтрие грешката, но каза, че понеже не може да подаде контакт не можел и да достигне до компютъра.
  12. Здравейте колеги, притежавам ауди А6 - 3.0 TDI, 2006 г. Вчера вечерта изваждайки контактният ключ от таблото изщракването, което традиционно се чува не бе както всеки друг път. Сутринта се опитах да запаля двигателя. При завъртане на ключа освен радиото друго не се активира. Таблото не показа никакви индикации съответно стартера също не завъртя. Проверих заряда на акомулатора и той беше на 100%. Извадих ключа и повтрих процедурата няколко пъти. Забелязах, че при ваденето на ключа волана изобщо не се заключваше. Проблема е, че колата изобщо не може да бъде закарана на сервиз на собствен ход. Чесно казано незнам и на към какъв сервиз да се насоча. Моля за съвет и препоръка.... Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...