jordanik

Members
 • Content Count

  2,842
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About jordanik

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  B7 BFB 1.8TQ S-line+

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

9,960 profile views
 1. Колегата си е направил колата quattro,така като гледам снимката.
 2. Няма проблем,задната част е еднаква.Аз направих точно същата смяна на моята кола. Това е заводския ми климатроник 1 дин със сменен преден панел 2 дин
 3. Има разлика в двата климатроника.Затова просто прехвърли предния панел от новия на твоя.Работата отнема не повече от десет минути и не ти трябват никакви специални инструменти/има клипове как става всичко/.
 4. Вземи си оригинален комплект за смяна на ремъците от Порше,за да ти е "мирна главата". Водната помпа също я вземи оригинална,като върнеш твоята.
 5. Благодаря за отговора! Кое точно не съм свързал: K- bus,Can-H,Can-L? К-bus съм го пратил на 5-ти пин на конектор В,където е К-line,а другите си отговаряха на оэначенията при Concert /червената букса/ и при RNS-E на конектор D.
 6. Здравейте,колеги! Забелязах,че новопоставената навигация на моята кола през определен интервал от време /не съм го засичал точно/ се гаси сама и трябва да я пускам отново от копчето./нещо,като sleep функцията при телевизорите/ Има ли такава функция въпросната навигация и откъде в настройките може да се изключи? Навигацията е ....193-ка и още не съм кодирал автомобила за нея,но преди с Concert-a не ми правеше такива магарии.
 7. Мдаааа.Цената на модела с този мотор,това задвижване и S-line изпълнение явно си остава в този порядък,въпреки годините.Моята "швейцарка"я спазарих от частно лице за 10500 лева преди 2 години,като освен екстрите на горната снимка,има мулти волан,цветното табло,преден и заден парктроник и беше на реални 197 000 и нещо.Само че, имаше спукано предно стъкло и забележки/вдлъбнатини/ на единия калник и на шофьорската врата.Стъклото го смених,а ламарините още не съм ги оправил,но ако реша да я докарам в идеален вид,сумата пак ще стане,като тази от с.Труд. Та,ако искаш наистина точно тази комбинация с повечко екстри,то психологическата граница от 12000 лева,изобщо не трябва да те смущава. И не си мисли,че екстрите на тези коли се добавят лесно впоследствие.Части има по автоморгите,но нищо не е евтино,а и никога няма да го направиш,като "от завода".
 8. 800 лева за пълно първоначално,техническо обслужване е най-оптимистичния вариант.При всяко положение,ще излезе някой носач за смяна,тампоните на мотора ще са приключили,а там се слагат само оригинални на "палава"цена,ако решиш да вземеш и оригинален комплект ремъци,обтегачи,водна помпа,после ролката на алтернатора,гарниурата на капака,семеринг на колянов вал и т.н.Сумата спокойно надхвърля 1000 лева.и то без да "задълбаваш" със смяна на масла в кутията и диференциала.
 9. Ако те интересува сервизната история на колата,поне докато е била в гаранция,вариантът е "Порше",или колегите от форума.Само за протокола,обявения пробег в обявата няма нищо общо с истината..Иначе,колата може да се прегледа във всеки по-добър сервиз,стига продавача да е съгласен.Аз бих ти препоръчал да я закараш при Цецо/D-bros/.
 10. Аз я взех на търг от Allegro. Поръчах я с преден панел,като за А4,кодираха я с Vin номера на моята кола и дойде с пълна документация и оригинална Ауди карта с фабричния код. Най-вероятно търговецът поръчва нови RNSE и само им сменя предните панели по желание на клиента.
 11. Един въпрос малко в страни от темата.Моята Media,която сложих в Б7-та е с номер.....193,но е произведена 2017 година.На кои модели на VAG са продължили да слагат RNS-E чак до 2017 година?
 12. Здравей колега. Казвам се Димитър от Варна. Монтирах на автомобила ми Ауди А3 8РА 2009 година навигация RNS-Е с лед подсветката. Марто каза ,че си запознат с монтиране на тв тунер и камера. Ако е удобно да ми дадеш телефон да се чуем относно включване и използване на някой функции за ,които имам неясноти. Благодаря ти предварително. Очаквам отговорът ти. Поздрави от Варна. Хубав и успешен ден.

 13. Благодаря,така ще станат нещата!
 14. Благодаря за отговора.Аз точно от този сайт взех прехода,но женската факра по никакъв начин не иска да влезе в жълтата букса.
 15. И питанките продължават.Как се казва жълтата букса на снимката,за да мога да я търся из магазините,защото се оказа ,че преходника,който взех,не става. Фабричното ми радио е Ауди Concert.То с външен дивърсити модул ли е,или си има вграден? Навигацията Rns E и тя ли е с вграден дивърсити модул и тряба ли да правя някакво байпасване на антените при прехода?