jordanik

Members
 • Content Count

  2,824
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About jordanik

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  B7 BFB 1.8TQ S-line+

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

9,781 profile views
 1. Благодаря,прегледах го.Буксата,която са дали за Concert при В7 няма нищо общо с моята.Оттам ми идва объркването кой модел Concert са праснали на моята B7-ца?
 2. Ей сега загледах книжката на радиото и май ще се окаже,че бъркам модела на аудиото.Според нея си е 1din Cd Audi concert окомплектовано с Bose /Ауди А4/В7/2006/
 3. Здравейте!Сменям фабричната аудиосистема на колата с RNS-E PU.Купих някакъв преходен кабел,но преди да навържа всичко и евентуално да изгоря нещо,ми се ще да проверя преходния кабел.Имам нужда от разпиновка на буксите на Concert || с Bose,за да ги сравня с разпиновката на RNS-E и ако е нужно да разменя някои кабели.В RNS-E-то е вкаран VIN номера на моята кола и имам фабричния му код.Как става вкарването на кода,ако ми го поиска,защото моето радио колата си го разпознава и не ми се е налагало да пиша кодове?Ще се наложи ли и друга кодировка,че нямам все още кабел,или всичко ще тръгне? Предваритено благодаря за отговорите!
 4. А4 не е малка кола и за мен е идеална/особено аванта/.Основният ти проблем е че 1.8ТQ в В7 са редки/няма предлагане и държат цена/.Иначе,няма нищо различно при турбо бензинките от турбо дизелите.И тук има съединител с демпферен маховик и тук има турбина,има и верига с обтегач между валовете, ама кво от това.Те тия неща са консуматив и ако се наложи,се сменят/рециклират/.Изобщо не ги мисли,щото така кола няма да си вземеш.
 5. С тоя ръст не знам как ще се чувстваш в А3,но и А4 не е много широко.Пробвай да поседиш в купето му и да видиш дали ще ти е удобно.Иначе при тоя бюджет и изискването да е бензин,според мен,изобщо не гледай В8.Оглеждай се за хубава В7-ца,S-line,quattro, с 6 степенна,механична кутия.Моторите,които си струват са 1.8Т и 2.0Т.Аз бях пред твоя избор преди 2 години и взех 1.8Т.Само хубави впечатления имам от него.Масло не доливам за 3 смени,откакто е при мен.По окачването не съм правил нищо.Единственото по-скъпо нещо което съм сменил са тампоните на мотора,защото там си трябват оригинални,а те са цифра.Моторът се справя добре с купето на аванта и quattro-то и даже се усеща пъргав.Предполагам,че 2.0Т ще е още по-динамичен.
 6. Купувам пепелник за 2 дин конзола на Ауди А4 В6/В7 с капак " драскан" алуминий.За контакти на ЛС,или на 0889365766 Йордан
 7. Здравейте,колеги!Инсталирам си въпросната навигация в колата в комплект с ТB тунер.В инструкцията пише,че има ограничение за гледане в движение,което на този модел може да се премахне само хардуерно.Има ли вариант това да се направи от някой и със кой да се свържа?
 8. Дюзата за пълнене е на самия филтър-дехидрататор/намира се до ксмпресора/.Ако дехидрататорът е сменян,то тогава се пълни през дюзата за високо налягане,като се свали датчика за високо налягане/намира се в горната част на радиатора на климатика,червен на цвят/
 9. Така се прави,ако всичко е наред.Обаче при мен единия ключ го обучавам така, но с втория/ резервния/ нещата не се получават,макар да ми е нова батерията.Не съм го гледал с VagCom,но явно нещо не е наред.
 10. С маслата явно е голяма далавера."Балкан Стар" изкупува с варели масло от "Ауто+", което после налива, като оригинално при гаранционното обслужване.Да не повдигам темата, пък как се сменя масло на гаранционните Ситроени в Аутомотор.
 11. Поляците/от техния Ауди клуб/са разработили такъв модул/има и клипчета/.Надявам се да тръгне и при мен. Единствения бъг е , че при Нави/PU/ с крайна буква различна от "А" се налага да натискаш бутона Media,за да изкараш образа от камерата/не излиза автоматично при включване на задна/ .
 12. Благодаря,Марто!Значи точно определен кабелен преход за Bose няма.Иначе ще действам точно по твоята тема.Те при мен нещата са по- сложни, защото поляците ми пратиха модулите за ТV и камерата за паркиране свързани направо към кабелен , преход,който дублира буксата на навигацията и ще падне яко четене кое и как да стане.
 13. Ще преминавам от Concertll/Bose/на RNS-E PU и ще ми е нужен преходен кабел за инсталацията.Поразгледах предложенията и съвсем се омотах.Не можах да разбера има ли точно определен преход за моя случай,или се ползва прехода,който е за Concert към RNS-E и се местят пинове,ако имаш и Bose?
 14. Понеже и аз в момента се занимавам с тая работа/преминаване към 2din/,та да питам за този прословут пепелник.Възможно ли е на пепелник, който е за 2дин конзола да се прехвърли само капака от такъв за 1дин конзола,защото не мога да открия 2дин пепелник с капак/драскан алуминий/,като моя?И има ли разлики в панела около скоростния лост при двата варианта?
 15. Ще преминавам на 2дин конзола в колата ми/В7/.За целта си взех друго управление на климатроника, което е за такава конзола.Новото управление е пак от В7-ца.Ще се наложи ли някаква допълнителна кодировка с VaGCom,или всичко ще заработи без проблем?