jordanik

Members
 • Content Count

  2,859
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About jordanik

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  B7 BFB 1.8TQ S-line+

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

10,397 profile views
 1. Взимаш Vin номера на шасито и той ще ти "каже" кое с кое е било заводски окомплектовано и кое се е появило/изчезнало/ впоследствие.
 2. И емблемата S- line на предната решетка е чудна,но не и е там мястото.Пък и тия пръскалки на фаровете,,ако изобщо бачкат,по принцип мият фарове с ксенон,а не тия кандила дето са сложили след удара.
 3. То и да ти дадат гаранция, ако си платиш в сервиза две ,три качвания и сваляния на кутията ,ако е по- зле от твоята,и сметките пак не излизат.Варианта с "втората ръка" кутии е приемлив само,ако може да я пробваш преди да я вземеш,че иначе си е лотария.Според мен най-добре е да се направи ремонт на твоята проблемна кутия.
 4. Алуминиевото окачване е най- малкия проблем,който да те притеснява.Вече всеки елемент от него се рециклира и изкарва повече от замяната с нови детайли,за много по- малко пари.
 5. Колегата bsdnikolov разреши проблема-който го може,си го може! Огромни благодарности! Всичко вече е кодирано и работи.
 6. Изкарва съобщение,че не приема нов код.
 7. Не ми позволява да я променя по никакъв начин.Таблото "вижда" навигацията,но пък там ми изкарва съобщения,че тя не е кодирана правилно. Поляците са пипали нещо,защото нямах английски език в менюто,но пък имах полски.После ъпдейтнах софтуера с диск и се появи английския.Самата навигация си работи,чете дискове с карти,но не се гаси автоматично,не изкарва инфо на таблото и автоматично се изключва на равни интервали от време.
 8. Въпросната навигация е кодирана за АудиТТ и по никакъв начин не ми позволява да я кодирам за друг модел Ауди/примерно А4/. Когато я поръчвах ме питаха за модела и номера на рамата на колата,на която ще се монтира,за да направят настройките. Код 0600700,обаче не е за А4. Има ли вариант да са заключили софтуера по някакъв начин? Има ли нещо по-особено,което трябва да се направи,за да ми разреши да променя кода?
 9. Трябва да навържа тези неща,че им изтече гаранцията, а аз още не съм ги пробвал: Ако всичко тръгне,би трябвало да имам телевизия,USB player и камера за заден ход. Но като гледам как елементарни неща ми се "опъват",едва ли скоро ще има резултат.А и колкото повече се бавя,толкова повече започвам да губя интерес.
 10. Мерси,колеги! Ще започна с кората под волана,че е по-лесна,а ако не стане ще гътна и жабката.А защо запъва така?.На всички клипове излиза супер лесно,даже има хора дето я вадят само с 2 пластини.При мен седи,като закована и изобщо не мръдва.Започнал съм да и добавям разни екстри/допълнителни модули/ и ще се налага да я вадя няколко пъти,докато навържа и тествам нещата.Всеки път ли ще се налага да я бутам отзад? Ако,и когато я извадя,мога ли да направя нещо по конзолата,за да отщипва по-лесно и да я вадя по обичайния начин?
 11. Здравейте,колеги! Наглед простия демонтаж на заводската медия,при мен се превърна в голям проблем. Два комплекта пластини,от различни места взимам и въпросното нещо не помръдва. Пластинките влизат,усещам как натискат и освобождават заключващите механизми,но навигацията стои,като отлята с таблото.Гледах клипчета,че пластините би трябвало да закачат и чрез тях да се извади,но при мен,като почна да дърпам се откачват. Понеже не съм сложил бутоните над нея,имам достъп до горната рамка на навигацията,Опитах,при вкарани пластини,да подхвана рамката отзад и да помогна да тръгне напред,но и това не става.Цялата рамка на предния панел поддава но нищо не се случва. Единственото нещо,което се сещам,е да пробвам да получа достъп до задната част на медията и да я подведа да тръгне.Та сега и на въпроса. От коя страна ще ми се отвори по голям достъп до задната част?Кората под волана ли да свалям,или жабката?
 12. Най-трудното нещо,което се сменя при "насаждане" на вътрешен S-line e черния таван и колонки.Та ако колата е с такъв салон,най-вероятно има само интериорен пакет.Но определено липсата на съответните стикери по предните прагове и допълнителната емблема на предната броня,която е монтирана неправилно,са много съмнителни.
 13. Долните лайсни на вратите също не са S-line.Хубаво разгледай стикера под задната седалка,за да видиш как е излязла от завода.Предната броня е със счупени и спукани захвати,което говори за някакъв удар. Провери предната греда и радиаторите. Окачването също не прилича на S-line,като гледам просвета,но може да се лъжа по снимките.
 14. И без да я гледам на живо ще ти кажа един факт.Разгледай на снимки как изглежда S-line предна броня и я сравни с тая дето са я стъкмили на колата.Има и други неща,ама са си лични мнения.
 15. Правиш един тест за наличие на изгорели газове в антифриза и всичко ще стане ясно.