Jump to content

krasko7878

Members
  • Мнения

    186
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Профилни коментари публикувано от krasko7878

  1. здравей,ще сменям микрето на шофьорската врата,но това което съм взел,от обявата в форума,е с 3 крачета!Ще може ли да ми кажеш къде да свържа червения и синя кабел,на кои крачета!Благодаря 

  2. здравей,сега чета,че си сменял микрета на бтавите на ауди а3 8п!Можеш ли да ми кажеш на шофьорската врата къде да свържа кабелите?Микре съм взел от колегата от форума който ги продава

  3. здравей колега,аз лично съм навит да ти закупя пълния s-line брони и капаци и т.н. които имаш,зависи на каква цена ми ги обявиш!Сериозен съм и очаквам сериозно и народно предложение!Поздрави

  4. здравей колега,

    понеже ми предстои закопуването на андроид устройство,надявам се до няколко месеца,за мен ти си човека който може да ми даде информацията която ми е нужна!Първо да кажа,че съм изчел всички твои постове относно навигациите,но ти пък си изчел много много повече за тези устройства!Ето и въпросите ми:

    1-каква е разликата между второ и трето поколение

    2-решен ли е проблема с пълната интеграция с колата,т.е. изписване на информация на ФИС-а

    3-как стои въпроса с митниците,ако се поръча директно от сайта на Erisin,там е и най добрата цена,или ще е по добре от ибей,или да се даде адрес в Англия,Габко,и от там до БГ?

    4-може ли да се правят пазарлъци с китайците отнсосно цената

    5-поноже цвета на панела не е като оригиналния и едва ли ще го изтрая повече от месец,пича от Варна колко пари ти взе за боядисването

    6-и най накрая какво Ти би ми препоръчал за Audi A3 8P

    Благодаря ти предварително и извинявай за притеснението

     

    1. CVT

      CVT

      1. Разликата е в това че второто поколение (MTCB) въртят Андроид 4.4, а трето (MTCD) въртят 5.1.1. Също МТCD имат заделени по 2 или 3 Гб за проложения, докато при MTCB е само 1 Гб и не е дотъчно. Това обаче не е проблем ако се смени фърмуера.

      2. За ФИСа не знам дали е решен. При мене не е.

      3. Мисля че директно от Ерисин е най-евтино. Понеже продават и по-стари модели на много ниски цени не е проблем да пишат каквато цена поискаш.

      4. Китайците винаги продават на минимални цени и не се пазарят. Обаче в сайта можеш да намериш разпродажби на по-стари модели на страшно ниски цени.

      5. Около 100 лв. Имах една малка забележка за единия бутон, върнах му само него го и ми го поправи, даже и плати за транспорта. Колегата е много точен.

      6. Просто си харесай някое и ми изпрати линка да го погледна. Също един колега във форума продава едно такова за А3 - погледни и него.

       

       

    2. krasko7878

      krasko7878

      Немога да намеря обявата на този колега

    3. CVT

      CVT

      Накарай го обаче да ти изпрати снимка на About Machine екрана за да се види точно коя версия е:

       

  5. здравей колега,интересува ме за нвито което си си взел продажачът в ибей прие ли някъква по ниска оферта от тази която е написал и в крайна сметка колко български лева ти излезе накрая?

  6. здравей колега,аз имам интерес и няколко питания относно навигацията-

    от къде я купи и за колко пари,изписва ли някаква информация на фиса(песни,радиостанция,посока за навигиране и т.н.),въобще всякаква информация би ми била полезна,понеже се двуомя за рнс-е или такава като твоята!

    1. redwave

      redwave

      Ами да ти кажа и двете си имат предимства . Тази , с която съм аз е добра , може да гледаш филми , има навигация , но от време на време има софтуерни проблеми . Общо взето китайска работа , но въпреки това аз съм по-скоро доволен . Вървят клипове Full HD и т.н. RNS-E си е по-качествения вариант при всички положения,но възможностите са и по-ожраничени , вече всичко зависи от това какво искаш от радиото си . Като моята можеш на намериш в Aliexpress или Alibaba . Моята специялно е на марката Ownice , но те са всичките китайски и вероятно няма голяма раика в цената и качеството .

  7. здравей колега,

    трябва ми диск за BNS 5.0 за България и Гърция,възможно ли е да се намери или направи?

    1. Lizard

      Lizard

      Не колега за BNS няма.

×
×
  • Create New...