Selskiq

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Selskiq

 1. Аз имам VCDS но като гледах за да кодирам каналите на мигача и стопа ми иска security access, който не успях да намеря за q7. Ако някой има и знае кода или може дистанционно да го направи ще съм много благодарен.
 2. Привет колеги, ще регистрирам скоро q7-цата в кат и ме притеснява заедното светене на мигач и стоп. Имам човек, който ще смени диодите за да светнат жълто, но не можах да намеря информация как да прекодирам и разделя стопа и мигача. В чуждите има за ауди q5 информация, но уви при мен не се получава. Ако някой може да помогне с кодировка,ще съм много благодарен.
 3. @P_PETKOV Да Ку-то е с чарджър и като цяло бях решил да е Ravenol, но след като изгледах клипчето на Бричката в сервиз Dbros и след толкова хвалебствия към това XADO, малко се позамислих. Но явно повече е рекламата на този продукт и ще си заложа на изпитаната марка. Благодаря за отговорите.
 4. Привет колеги, доста теми разгледах относно масла и съм се спрял на едно от тези двете като марка. Автомобила е Q7 с TFSI мотор. До скоро бях се спрял на Ravenol VMP 5w30, тъй като в официалния сайт на марката това излиза като препоръка за мотор с CJWE код. Тъй като няма да си стой този мотор със стандартните 280 hp, а ще мине един ремап и се замислих Ravenol RUP 4w40. Но онзи ден изгледах предаването Бричка и Цецо участваше в него и доста голяма реклама направи на XADO. Поразрових се из сайта им и за този двигател е XADO Atomic Oil 5w30 504/507. И в един момент започна едно вътрешно питане в мен. Цената пък на двата продукта е с разлика около 2 пъти. И въпроса е кое би било най-подходящото масълце за този мотор преди и евентуално след ремапа (като него мисля да го правя REVO) Поздрави и успешна седмица.
 5. Колеги привет, имам въпрос дали някой се занимава с конвертирането на MMI 3 на ауди q7 2012 от Американски към Европейски стандарт (версия, карти и честоти на радиото) ? Доста потърсих в чужди форуми, но май е свързано със специална апаратура, която аз нямам. Бих бил много благодарен ако ме насочите към някого. Поздрави
 6. Привет колеги, Един мой приятел иска да си взема ауди ку7 от щатите. Днес продавача му е изпратил клип на работат на мотора, ама звучи доста шумно. Ще прикача клипчето с линк към youtube. Колата по документи е на 202к. Ще съм много благодарен за коментари !
 7. 3.6 FSI също съм го заглеждал, но май на тези килограми, няма да е много добре. Говоря за след фейслифта има 3.0 TFSI 272 hp. Виждам във форума, че има хора каращи А6-тици с този мотор, но ми е интересно на Q7 колко ще гори "реално" в града и извън него.
 8. Привет колеги, решил съм да си взема ауди Q7 в периода 2010 до 2013. Има добри оферти както за такова с TDI мотор, така и TFSI. За TDi доста има изписано по форума, като разход на гориво, но не можах да намеря информация за TFSI - 280 hp и менения как е на това купе. Така или иначе който от тези мотори да си взема. ще бъде ремапнат. Въпросите ми са следните: На какви километри ориентировъчно се сменя верига (и за двата мотора) ? Какъв е реалния раход на този TFSI? Някой има ли TFSI на газ (Prince казаха, че монтират на този двигател) ? И ако има да сподели как върви и гори. Другите неща по обслужването са ясни. Благодаря и спорен ден !