Selskiq

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Selskiq

 • Rank
  User
 • Birthday May 12

Друго

 • Kaра
  Audi Q7 TFSI

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

153 profile views
 1. Ако не се лъжа това са стойностите от двата канала за short и long fuel trim. Нормално ли изглеждат ?
 2. Мотора е 3.0 с компресор, забравих да го поясня в предния пост. Имам кабел и няма никакви грешки, освен една със сензора на дръжката на врата. Как се проверяват тези "тримове" ?
 3. Привет колеги, от скоро карам Q7, 2012, TFSI с 280 hp. Навъртях му около 1000 км, основно в града и ми прави впечетление, че разхода е доста различен от заводските данни от 14.4 л/100 км. Карам го в Стара Загора и там трафика е средно натоварен и разход от 20-21 л/100 ми се струва малко висок. Но не е това основното нещо. Преди 2 дни на магистралата ми направи впечетление, че със скорост от 140 на темпомат и равен път показва разхорд от 19-21 л/100 км. Според мен не е логично да гори колкото G-класа 63AMG, все пак е само 280 hp. Има ли някой, който има подобно преживяване или кара подобен автомобил и да сподели колко му е разхда. Ако пък имате идея да се потърси проблема в с някой сензонр, макар че на Vag-a не показва грешки. Просто всички съвети биха ми били добре дошли, тъй като аз основно ще карам автомобила по магистралата и разход подобен на този в града малко ме притеснява и дразни.
 4. След като малко се поразрових из чуждите форумите и с помоща на колега от Стара Загора, се установи, че по някаква причина бе изключен Light package на 46 канал. След като го избрах през long coding helperа, всичко тръгна. За сега работи всичко нормално. Ако на някой му се случи подобна ситуация, да провери това също. Благодаря за съветите.
 5. Ами май ще се наложи, че това е едното от готините неща на автомобила.
 6. Оказа се грешката е в моя телевизор. Тези светлини са "статичните светлини в завой" и си рабитят само в режим на автоматични фарове. Благодаря все пак на колегите и темата може да я заключи администратора.
 7. Питах го, каза че не е и даже се опита да го включи, но без успех. А както знаете, Q7 няма long coding helper и всичко става много сложно. Но според мен по някакъв начин при кодинга на стоповете се е променило нещо в това интериорно осветление.
 8. Тук в Стара Загора го направиха.
 9. Привет колеги. Имам един странен проблем от седмица. Карам Q7 2012 и като пристигна имаше интериорно осветление на вратите и краката, което се контролираше колко силно да свети от MMI менюто. Но миналата седмица ми направи впечетление, че не свети докато пътувам вечер и в менюто за настройки на колата свети в сиво. Влизах в зеленото меню, включвах го, изключвах го и рестартирах мултимедията, но без резултата. Иначе като се отвори предната врата си светва, но само напред, а като се отвори задна врата светава само отзад. Някакви съвети ? Единственото нещо е правено по колата е програмиране на стоповете и миачите да светят отделно, тъй като е от Канада колата и имах дертове с регистрацията в КАТ.
 10. Колегата @around1 го направи и не знам къде и какво написа през VCDS-a. Той може да даде повече информация.
 11. Те и тези крушки ли имат баласти. Иначе до уточня, че ксенона свети и като пусна дългите си се чува едно щракане вътре във фара и си свети би-ксенона, но не интези H7. А преди светеха, макар и жълтеникава светлина.
 12. Преди две седмици ми рециклираха фаровете в известна Софийска фирма и след това ми направи впечетление, че не светят дългите (допълнителните H7 крушки). А от вчера ми изписва и съобщение на таблото, че са изгорели дясна и лява крушки на дългите светлини. Днес сложох нови крушки и продължават да не светят и да изписва съобщението на таблото. На какво може да се дължи ? Това е вида на фаровете.
 13. Благодарение на колега от форума в Стара Загора, вече светят разделно мигачи и стопове.
 14. Аз имам VCDS но като гледах за да кодирам каналите на мигача и стопа ми иска security access, който не успях да намеря за q7. Ако някой има и знае кода или може дистанционно да го направи ще съм много благодарен.
 15. Привет колеги, ще регистрирам скоро q7-цата в кат и ме притеснява заедното светене на мигач и стоп. Имам човек, който ще смени диодите за да светнат жълто, но не можах да намеря информация как да прекодирам и разделя стопа и мигача. В чуждите има за ауди q5 информация, но уви при мен не се получава. Ако някой може да помогне с кодировка,ще съм много благодарен.