Jump to content

vessipessi

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A5 Sportback

Персонална информация

  • Локация
    Varna

Последни посетители

558 профилни разглеждания

vessipessi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колегиги, Имам Ауди А5 2011, и досега сменям вече четвърта перка на радиатор. Последния път смених и радиатора за антифриза защото разбитата перка засегнала и радиатора (появи се теч на антифриз). Имам въпрос, дали перката на радиатора работи постоянно при включен климатик. Когато караш градско е нормално да работи перката и да охлажда допълнително. Но като караш извън града, 100-120 км. е нормално радиатора на климатика да охлажда достатъчно и перката трябва да спира автоматично. Това ми е въпроса, защото ми беше обяснено в сервиза че трябвало постоянно да работи перката при работещ климатик. И така вече четвърта перка сменям. Предварително благодаря за мненията.
  2. vessipessi

    Проблем с LED светлина

    Супер.👍👨‍👧‍👧
  3. vessipessi

    Проблем с LED светлина

    здравейте, имах същия проблем и от един руски сайт видях за какво става въпрос. Това е платката във фара. Гори един диод (маркираното). Струва стотинки и всеки телевизионен техник може да го смени. успех. https://www.drive2.ru/l/6653081/ това е руския сайт.
  4. vessipessi

    Проблем с LED светлина

    тук показва колегата къде е модула за драйвера
  5. Здравей, харесва ми състоянието на Волана но Бюджета все не достига. Ако случайно се съгласите на 100 лв за волана звъннете ми на 0888 930 700 да си изпратя адреса. Извинявам се за коментара но просто това ми е тавана. Чао и хубав ден.
  6. vessipessi

    Новата ми А5

    Да автоматик е 8 скоростен мултитроник, а при4ината каква може да е, сега като го сменя , на следващите 100 к пак ли. Дали зависи от карането или не6то друго. Ако го сменя по късно може ли да се отрази на двигателя или ск кутия. Предварително благодаря
  7. vessipessi

    Новата ми А5

    Карам А5 2,0 ТДИ и от известно време здраво тресе купето когато оборотите паднат на 800. Ходих в порше и ми казаха че имам Маховик за смяна. Колата е на 120000 км (2011) и трябва да се ремонтира. На кво прилича това. 1800 лв за смяната. Има ли колеги с такива проблеми.
  8. vessipessi

    Новата ми А5

    Моята А5 има 3.5 ин4а жак в подлакътника, има и SD карта отпреде в таблото-един малък процеп вляво на конзолата в продавалника има за 120 лв без кабела
×
×
  • Create New...