fifipaldi

Members
 • Content Count

  3,787
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

5 Followers

Друго

 • Kaра
  8TA TFSI Q S line

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

7,557 profile views
 1. Добре изглежда колата, с по-добрия мотор, има основните екстри + още година и нещо гаранция, липсва ми само витруалния кокпит, но за тези пари е идеална, ходи и направи тестдрайв.
 2. Сложи си оригиналните фейслифтови за 3-врато 8P, тези от първата снимка (гледай да са по-тъмния вариант), седят много по-добре от пре-фейс-а и са plug & play. Ето малко реални снимки:
 3. Трупа мнения за един друг раздел на форума, не му обръщай внимание :).
 4. И аз така мислех, но като му гледах клипа за RS-ката каза, че я е спекнал от - до, включително и зеления цвят със светлия интериор, но и така да е пак ;).
 5. Новите RS6 & RS7 са брутални на външен вид, добре, че сложиха на RS6-тицата фаровете от RS7, а не си остана с тези от А6 :). Вътре не са нищо особено, но интериора пак е по-хубав от този на М5-тицата в пъти. Раздават им бинокли защото навсякъде ги сравняват с Competition и 63S и въпреки това бих ги избрал пред М5-тицата и Е-класата без да се замислям. Пича от carwow често прави драгове и знае, че M5 Competition и 63S бият, но си купи RS6 да си кара ;).
 6. Тия от Ауди не са им ясни нещата, мани ги ;).
 7. Ти препоръчваш това, от Ауди препоръчват друго, колегата сам да си реши на кой да вярва.
 8. Не четеш какво пиша явно, за 8J са тези гуми и няма значение дали са зимни или летни, кара се с този размер. 225/45 са за 7.5Jx18 и там ET-то е 43.
 9. Централния отвор го е написал за разлика от междуболтовото, затова го споменах него.
 10. Не е уточнил в кой град е градското, ако е София сутрин и вечер изключено, моята дава толкова, камоли S8.
 11. Фабричното ЕТ за 18-ки 8J при B8 е 47, та за ставане ще станат, аз лично предпочитам джанти с по-малко ЕТ, но може да сложиш и фланци ако не ти харесва как стои. Виж и междуболтовото разстояние, да не се окаже, че не стават за Audi тези джанти, трябва да е 5х112. Гумите са 245/40.
 12. Той е пилот бе, 100% ги разбира нещата, според мен нещо превода се е оакал :).
 13. Познавачи на марката са, видно е ;). Най-големия шит като цяло е, че пишат, че е в гаранция. Иначе не е лоша колицата ама...
 14. @Norton интересно, 10-15 VIN-а съм изкарвал през него и на нито 1 го е нямало това при мен :). @moto_fan що така прайш ся, падна цената с 20 боня :P.