fifipaldi

Members
 • Content Count

  4,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

6 Followers

About fifipaldi

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  S5 (F5) Sportback

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

8,094 profile views
 1. Или просто го помпа в ниски обороти и умрелия дизел + умрялата турбина + умрялата кутия не могат да се "наемат" така както му се иска :).
 2. А, нищо й няма, само "Върти непали вероятно клапан"...
 3. Писах ти по-горе, че е стандартната ширина за 19-ки при B8/8.5, 7.5 на 19-ки не помня да съм срещал, поне при Audi.
 4. Би трябвало, това са стандартните размери за 19-ки при B8.
 5. Трудно ще ги намериш на друго място, Порше Варна ти е най-близко като гледам. Поразгледах в ЕТКА и мисля, че това е номера: 4H0867260, има ги в ибей и т.н., но са по-скъпи има и чакане и доставка, а и не съм 100% сигурен, че точно за това става дума. В Порше цената е под 5 лв., води се щипка от 2 части.
 6. Карай по-бавно по магистралата, не се лепи за колите пред теб и няма да ти светкат ;). Имаш зададена някаква дистанция при която да ти сигнализира, виж си по менютата, може да се увеличи или спре напълно.
 7. То тука уж е станало точно обратното, ресетнали са интервала без да сменят маслото .
 8. Не знам дали това значи. Може да значи, че в новия сервиз те лъжат, може да значи, че колата нещо не е в ред, отделно, че маслото ако не е черно е по-притеснително, но това след като му е дошло времето за смяна по-скоро, а не след 1 месец.
 9. Компютъра на колата не ти показва дали е сменяно маслото или не, а дали е достигнат зададения интервал за смяна. Може просто да се занули този интервал, елементарно е + да се долее малко ако го е хапнала ;).
 10. А, висока, има няма 4-5 пъти само, колкото е обичайната надценка при тях .