Jump to content

fifipaldi

Members
 • Posts

  4,156
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

Друго

 • Kaра
  S5 (F5) Sportback

Персонална информация

 • Location
  София

Recent Profile Visitors

10,046 profile views

fifipaldi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. ЧИД на теб ФИЛИП и на малкия Филип .!!!  ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ВИ ЖЕЛАЯ.

  Филип не сме се чували(писали) скоро как сте в къщи , не идвате ли вече на къщите за гости във Врабево? Или сте избрали др. дестинации за почивка, но не вярвам да сте спрели с почивките извън столицата или изобщо !?!?

  Хубав ден и празник желая:

  Поздрави

   

 2. Това би трябвало да е номера на капачката: 8T0 601 170. Звъннете в някой от дилърите и ще ви кажат по номера на джантата.
 3. Май не, за някои бензинки в САЩ имаше ZF ако не се лъжа, но може и да бъркам. Иначе и Мишо като вземе още 5-6 боня за тоя клозет и ще трябва развод директно .
 4. Всички тези проблеми, които описа ги имаше при мен с RSNAV, който сложих на А5 B8, а наглия кореец отричаше до последно и се държеше супер надменно, накрая проумя, че проблема е в него и ми се молеше да го свържа с мултимедията през лаптоп, но продадох колата. CVT то е прав за доста неща в тази тема, не като цяло ;).
 5. RSNAV не беше никак без проблеми преди години, дано вече да е изчистил нещата, но е същото нагло копеленце като нашите търговци другаяр Ким, ако не и по-зле.
 6. Сменял съм и аз в Сим Пет Сим преди години и всичко беше на доста високо ниво наистина.
 7. Сменят в Порше, по спомен цената преди година беше около 1200 лв. части и труд, това за S5 със 8 степенен ZF.
 8. За малко над цената на BMW то можеш да вземеш S5 Sportback със спортен диференциал, матрични фарове, ZF кутия, Bang & Olufsen и много други екстри и тогава нешата стават много в полза на Audi-то.
 9. fifipaldi

  RS4 b5

  Качи ги тук или на някое подобно място.
 10. Тва са подробности, важното е, че има RS seats .
 11. Ето я, аквариум е. И сам можеш да ги проверяваш в Гугъл, повечето от американските излизат. Вземи си вкарай читава кола от Германия, стига си ги гледал тези яко надценени клозети по "официалните" представителства.
 12. Само като ги погледнеш би трябвало да ти стане ясно, че не са.
 13. Да бяхте писали по-рано ботове, взех Аристона вече . Няма да се товари максимално, ще се ползва уикендите само, ако изкара 5 години ще съм доволен. Във Вимакс ми предложиха някакъв Тидал (или нещо подобно) за 1к лв., но се въздържах, не мисля, че има смисъл за това за което ми трябва. EDIT: Пише, че е правен в Италия, луксозна раота
×
×
 • Create New...