Jump to content

venkabg

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Последни посетители

229 профилни разглеждания

venkabg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! За съжаление се разделям с Аудито, а останаха оригиналните лети джанти R14, които са в добро състояние. 2 от пластмасовите капачки са изгубени/откраднати. Към тях вървят и летните гуми, които са 2х2 еднакви. Реално имат 1 сезон живот. Ползвани са на Ауди 80. Искам им 270лв за четирите + бонус гумите като цената подлежи на лек коментар. Могат да се вземат лично от София, Пловдив, Пазарджик и околността, но след предварителна уговорка. С Еконт не ми се занимава много. За връзка:Веселин-0894787477
  2. Здравейте! Търся спойлерчето, което е на самото рамо на чистачката, има форма на правоъгълник и не върви с чистачката. Моето се счупи, но не мога да си намеря такова. Става въпрос за B3-ка. За връзка или тук, или на venkabg@abv.bg. Благодаря предварително!
  3. Можете ли да ми дадете номер или адрес на някой дето ше се справи с проблема?
  4. Не съм пипал дюзите и не знам как се свалят. Не искам да объркам нещо. Бихте ли препоръчали сервиз в Пазарджик или Пловдив, където да погледнат проблемите? Аз съм на принципа първо да видя някой, който го прави и след това аз да го правя.
  5. Не, газ нямам, щях да споменя,а ако имах. Първите букви са ЗА, доколкото знам такова животно няма.
  6. Еее номера на двигателя не знам, но е 115 коня!
  7. Здравейте! Нов съм в форума и предварително се извинявам, ако не съм улучил правилния раздел. Притежател съм на горепосоченият автомобил от 10 години и повече. Преди близо година на студено започна да играят оборотите, даже се опитваше да гасне. Щом стигнеше работна температура, стрелката пак играеше но в рамките на 50 оборота. Аз разбира се съм максималист и отидох в сервиз(ауто-юнион), досега момчетата се справяха добре и им се доверих. Искам да отбележа, че всички консумативи съм ги сменял на определения пробег и то сам, тъй че не е там проблема. Отидох, гледаха, струваха и ми я върнаха и оборотите пак играеха, ама малко и тук започна проблема значи. Сега играят оборотите и като тръгна доде позагреее задържа. Аз давам газ, тя седи на 1300 оборота да речем и не ускорява и изведнъж като ме сецне в кръста. Отдавах го на студен двигател, но се появи и друго. Колата, когато е топла трудно пали. Пали лесно, ако настъпя доста газта. Това досега никога не беше го правила. Този двигател не пипа масло. И викам чакай да отвия свещите да видя защо аджеба не пали. Какво видях? Черни като коминочистач. До преди свещите ги вадех бели, с правилно горене. Какво да правя? Богата смес явно и разхода е скочил явно. Според мен момчетата от сервиза нещо бъзикаха дросела или сигурно някой датчик е свършил. Давайте идеи кво да права и ако може препоръчайте качествен сервиз в Пловдив или Пазарджик? Опитах да замеря температурния, ама беше отдолу на тройника и сондите на мултицета не стигат. Трябваше да изкубя сумати други работи, та да го сваля. Отказах се! Как ще ме насочите? Ще ми се някой форумджия дет са е занимвал с тия инжекционни, може и инжектор да е, не знам. Ако беше карбуратор, щях да го сваля, изчистя и да му регулирам оборотите на празен ход, ама....Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...