Jump to content

iansto

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    TLC 1HZ , Passat ABF

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

iansto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Печката е термо топ ево. Проблемът е че няма изведено управление в купето. До колкото намерих информация, работи когато температурата на въздуха е минус 18, което не ме устройва. Аз карам най - често 20 - 25 минути и автомобила въобще не може да загрее. Това като бяха температурите около нулата. Въпросът ме е дали може да се препрограмира и да работи при един, два градуса а не при минус 18.
  2. Колеги има ли тук някой, който да разбира от печки вебасто. Евентуално да препоръчате някой?
  3. Безплатно не! Иначе в официалният представител на марката.
  4. @Gangbango , имат ли Ксенум магазин в България, където могат да се видят маслата им? Вие от там ли го купихте или сте правили поръчка през уеба?
  5. Мерси. Това нещо като СоС ли е? Понеже някой по нагоре писа, че съдържа евро категория.
  6. Този сертификат от ДАИ какво представлява? Преди технотест ли се вади?
  7. iansto

    RS4 b5

    Пак си в грешка. Колата от снимката както я виждаш, без двигател ще се продаде за ден на цена от 20к евро. Спокойно могат да се вземат 30-35 ако не ти е спешно. Не е нужно да доуточнявам, че не говоря за КМБ нали?
  8. iansto

    RS4 b5

    Не е така колега! Тая кола вече е класика и които не може или не иска да я подържа я продава и с взетите пари си изкарва нещо ново от магазина.
  9. Здравей колега, Колата с фактура ли се продава? Има ли теглич? С какъв Дот са гумите? Сервизна история има ли? Поздрави
  10. Тоя сервиз едва л някой го е чувал.. Иначе ако с местоположение Варна, почти сигуно ще си купиш свойте дистроници! Питали за документ както писа колегата по горе? п.с. Нали до преди време само официален сервиз можеше да адаптира дистроници? Като превантивна мярка срещу кражбите им.
  11. @Norton дали не е било по добре да сложите нова кутия? @P_PETKOV разкажете малко повече. Защо няма бензинови комбита?
×
×
  • Create New...