Jump to content

Icetoasenov89

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Icetoasenov89

  1. Icetoasenov89

    AEG DVD

    Много съм ти благодарен колега бъди жив и здрав
  2. Icetoasenov89

    AEG DVD

    марката е AEG AR-4023 DVD
  3. Icetoasenov89

    AEG DVD

    Извинявам се колега от клавиатурата е правописа как точно става това свързване че не разбирам от такива неща Поздрави
  4. Продавам 2 броя гуми Continental с размер 205/60/15 цена 50лв за двете гуми
  5. Icetoasenov89

    AEG DVD

    ЗДР колеги взех си двд плеяр но не ми тръгват клиповете изписва ми "" you can not use this function while driving""(не можете да използвате тази функция, докато шофирате) как да изклу'а тази функция ? възможно ли е да е от свързването или трябва да се изклу''и от дистанционното ?
  6. и при мен го има колега караи смело
  7. Icetoasenov89

    парно

    Колеги проблема е решен. Продухах с въздух радиатора и сипах някакво лекарство за по4истване сега не се трае вътре Но забелязах 4е водната помпа достата4но не прави налягане в системата и се замислям дали би ми направило проблем занапред с парното тоест като няма налягане в марку4а които влиза в радиатора на парното и няма да може да циркулира и пак ще из4езне парното какво мислите ? Поздрави !!!
  8. Icetoasenov89

    парно

    миналата зима парното духаше топло.. Колата е 98 година тези 2 то маркуча винаги са еднакво топли Колега георги_к къде се намира този радиатор как да свърша тази процедура Поздрави !!!
  9. Icetoasenov89

    парно

    Здр колеги идва зимата и взимам да се притеснявам нещо стана с парното и не духа топло смисъл като вкл парното духа топло за няколко секунди и след това става хладен и не знам къде да търся проблема ако някои има идея или е решавал подобен проблем нека да хвърли едно рамо ще съм благодарен Колата е Ауди а4 б5 1.9тди ако е от значение ПОЗДРАВИ
  10. Колега на 49 канал показва данните от стрелката. Когато стрелката падне например на 70 градуса по табло и на 49 канал също показва 70 градуса В датчика ли е проблема ? Поздрави!!
  11. Icetoasenov89

    предница

    Съгласен съм колега няма да стискам парите за гроба но и не искам да сменям здрави части на празно все пак не сам шеф на компания.. Мисълта ми беше къде да търся проблема и също така може ли да се счупи нещо и да закъсам някъде...Все пък не сам на Българска земя да реша проблема веднага.. Поздрави
  12. Icetoasenov89

    предница

    Колега ако няма да си полезен може да си траеш по твоитА логика наи добре ще е да сменя колата
  13. И аз съм с 76 то канала колега ще видя на 49 канал какво ще покаже. Поздрави!!! Цитиране на предходно мнение!
  14. Колеги малко ще се отклоня от темата.. Аз имам др проблем стрелката за градуса на охладителната течност ми пада до 60 градуса после пак забива на 90 това се случва постоянно смених термостат но няма полза възможно ли е да е от датчика ? или да търся проблема в таблото ? Следя по климатроника на 51 канал след като загрее показва 90 градуса а стрелката е на 60 градуса ако е проблема в датчика не били трябвало и на климатроника да показва данните от таблото ? ПОЗДРАВИ!!!
  15. Обърнатата 4 ка е юбилеен модел до колкото съм запознат
  16. Icetoasenov89

    Хидравлика

    Не ми е останало време колеги да реша проблема, но това с ролката ще проверя при парва възможност също забелязах че маслото ми е от зеленото но ми казват да слагам червено какво ще кажете вие ? Поздрави!!!
  17. Аз карам моита 1.9 тди с 10w40 тотал и съм доволен следващата смяна мисля да е с 5w40
  18. Icetoasenov89

    предница

    здр колеги. Имам проблем по предницата на ауди б5 . Проблема е следния ! Отпред дясната страна ми се чува едно тропане но това се чува неравност при скорост 20-30 км-ч при по висока скорост няма троп хоп. преди няколко дена смених предни накладки и след смяната усетих че като завивам на дясно с натиснат педал за спирачка се чува едно чукане като на каре. Да допълня каретата са здрави. възможно ли е при смяна на накладките нещо да се забрави ли да стегнат ? Също така имам луфт по волана като разклатя се чува също едно чукане на желязо има ли вероятност нещо от реиката да е ? Помагаите колеги с този проблем карах до Белгия и тук ще ми се налага да карам. Нз да се притеснявам или докато се завърна на родна земя България да карам.. Поздрави колеги!!!
  19. Icetoasenov89

    Хидравлика

    колеги Каква течност трябва да взема и как става източването ? Искам да добавя ,че като задържа на 3-4 хил обр. лесно почва да се върти Поздрави!!!
  20. Icetoasenov89

    Хидравлика

    Здр колеги от скоро имам един проблем с б5 1.9 тди след като загрее волана ми се втвърдява при студен двигател няма проблеми може ли проблема да е от хидравличната помпа ? ако някои има идея помогне че , при паркиране голям проблем..
  21. Аз съм с 1.9 тди афн мотор при мен съвсем леко пуши но сивее дори не се забелязва като я засиля Да се притеснявам от турбината ?
  22. И аз имах същия проблем смених ме гарнитурата на нафтовата помпата и ми излезе 80 лв какво е това по 250-300 лв не разбрах
×
×
  • Create New...