Jump to content

feinwerkbau

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.9 tdi 131

Последни посетители

268 профилни разглеждания

feinwerkbau's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. карам я на Д и като ускорявам бавно до около 70 км колата някак си придърпва и един вид неможе да закачи следващата предавка, някъде четох че може би има някакво механично износване като цяло се усеща смяната на предавки все едно е ръчка, но не винаги прави така
  2. колата е 2004 година с уж новата кутия, на която се сменя само маслото и евентуално един външен продълговат филтър.Проблема е от скоро и при движение от около 70 км се усеща претрисане, същото претрисане се усеща и при движение по нанагорнище при смяна на скоростите. маслото го смених почти веднага и претрисането се усеща пак но по-леко. някакви съвети ?
  3. надявах се, че цялата работа е по-проста и лесна, ще се размина само с едно претапициране. благодаря ви за информацията !
  4. здравейте колеги, нов съм в форума и бих искал да разбера дали мога да инсталирам новия волан от 2005+ на ауди 2004 с по-стария, дали могат да се свържат копчетата на волана, за да работят (в момента няма мултифункционален волан) и евентуално колко ще ми струва един еърбег, може и втора ръка, за новия волан ? мерси предварително !
×
×
  • Create New...