Jump to content

nevensk

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

379 профилни разглеждания

nevensk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1.  Здравей колега.

    Дай някакъв номер искам да те питам за а3 някои неща .

     

  2. Е но ако навърташ по 35000-40000 км. На година като мен нормално е да сложиш и газ ! Иначе ако е верен този разход е добре!
  3. Разход на гориво - градско 9.7 (10.9) Литра/100 км Разход на гориво - извънградско 5.6 (5.6) Литра/100 км Разход на гориво - комбинирано 7.1 (7.6) Литра/100 км по книга
  4. Определено съм се насочил към 1.6 (102). Днес видях бензиновата отвън и отвътре хваща око но нещо като я запалих не ми харесва, годината и не е реална но то повечето автоджамбази ги правят по-нови в нета ! И с това газово от Италия малко ме съмнява отличното и състояние! Май ще търся друга без газово а ако реша аз ще си сложа това че няма избор с този двигател!
  5. При бензиновите 1.6 (102) 8PA как стои въпроса със скоростните кутии че за по- старите с 1.6 VW и Audi има проблем със скоростните кутии.
  6. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11453729256501573&slink=ci780d Отзиви и мнение за двете. Слаби места и кое е по икономично и надежно. Мнение и за конкретни обяви: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11453497966311207&slink=ci780d
  7. Дай някакви кординати колега - телефон!
  8. Кординати за майстор ,няма ли читав майстор за тия тавани в Бг. ?????
  9. Днес направихме проверка на моторчето! Първо беше му откачена буксата ! Извадихме го и го изпробвахме въртеше само в едната посока и в двете положение но беше на празен ход! Помислихме че нещо прави проблем управлението на моторчето и затова са го откачили! После пробвахме свързано с люка! Започна да отваря но само от едната страна от другата изобщо не помръдва!Малко го задържах бутона нещо изчатка , люка се прибра обратно и до тук! После моторчето въртеше но люка не се помръдна и от двете страни! Според мен моторчето е здраво проблемът е другаде! Помагаите или ме насочете кои може да го ремонтира!
  10. Проблем с панорамния покрив! Предпазителите са здрави. При натискани на копчето не се чува нищо и няма никакви признаци на движение! Помагаите!
  11. При мен имаше достатъчно масло в кутията! Реших да не го сменям а сменихме от лостовата система една пластмаса -мисля че е водач и се оправиха нещата ! Преди това доста трудно се вкарваха първа и задна ! Но сега скоростите си влизат без проблем! Маслото не знам дали има смисъл да го сменям някои казват че маслото на кутията трябвало да се сменя на 80-100 к други казват че не трябва да се пипа само да се долива , незнам кое е правилно ? Ето това сменихме:
  12. Проблема е решен!
  13. Ако е съеденител какъв да слагам valeo,Luk ,Sachs или друг ?
  14. Здравейте! От скоро съм собственик на а2 1.4 tdi! Имам обаче проблем със скоростите! Когато е студена си включва без проблем но като загрее трудно влизат първа и задна ! С другите скорости няма проблем! Помагаите!
×
×
  • Create New...