Jump to content

milosha

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A5 B8 2.0TFSI

Последни посетители

262 профилни разглеждания

milosha's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ако 2 градуса е почти перфектно - би трябвало да има колко горе-долу километра градско каране живот в нея? при съвсем нормално каране, без ексцесии и високи обороти. и да, най-вероятно никога не е сменяна и по тази причина си е от стария тип вериги.
  2. а може ли това разтягане в момента да има нещо общо с повишен разход на масло / гориво?
  3. здравейте , преди няколко дни майстор гледа колата на диагностика и каза, че веригата е разтегната с 2 градуса. колата е Ауди А5 Б8 2009г. няма абсолютно никакви симптоми като играещи обороти, загуби на мощност, звуци при палене на студено сутрин и т.н. въпросът ми е дали някой от вас може да съдейства с второ мнение така ли е диагнозата и има ли нужда да се подменя наистина. намирам се в София. благодаря.
  4. milosha

    Махане на катализатор

    благодаря за видеото. тъй като не знам руски - показва, че може да се свали катализатора и да се впръска през дупките такъв продукт и го чисти ли?
  5. milosha

    Махане на катализатор

    извадихме двете ламбди и показа други грешки. значи не е от тях. катализатора през дупките изглежда ок също. други идеи??
  6. Търся двете ламбда сонди. За контакт: 0888888455
  7. Моля да препоръчате сервиз в София, където са запознати с електрониката на Ауди. В случая говорим за А5 В8 и конкретно - електрониката, свързана с подгрева на седалките.
  8. milosha

    Махане на катализатор

    да, и аз не ги взех насериозно. а уж са М-комплект и ходи половин София при тях. за това, което прати, ще си потърся помощник и ще го пробваме. благодаря ти.
  9. milosha

    Махане на катализатор

    разбира се, двигателят е 2.0 TFSI
  10. здравейте, Аудито е А5 В8 и в компютъра излиза грешка за катализатора, както и светеше чека. изчистихме, чакам да светне пак. отидох в М-Комплект и ми казаха, че трябвало да се разглабя двигателя, за да се стигне до катализатора и да се изпразни или да се замени с тръба/друг катализатор и т.н. бихте ли ми казали как се стига технически до него, отдолу под кората няма ли как? и къде да отида, където ще свършат добра работа на нормална цена? идеята е да проверим дали вътре е начупено съдържанието и да решим какво да го правим ако е запушен и за смяна.
  11. четох в нета, че ако има зелена букса - има подгрев. ако я няма, трябва да сменям целия салон... къде точно се намират тези букси отдолу на седалката, за да погледна? дърпа се докрай назад и се вдига някое капаче?
  12. ново предложение - седалките да са сменяни и изобщо да нямат нагреватели в тях. как да разбера дали имат или нямат?
  13. здравейте, колата е А5 2009г. код на двигателя: CDN032408 (не съм сигурна това 1.8Т или 2.0Т е??) има проблем с подгрева - изобщо не работи. на диагностика не излизат грешки за това. в менюто всичко работи, но без значение на коя степен се пуснат - седалките не нагряват. водих я на майстор, провери бушона и каквото друго можа по кабелите, но нищо не излезе. ще ми трябва някой, който разбира точно от това. може ли да препоръчате или някой колега от форума да помогне? поне да установим проблема. на сегашния майстор предположението е нов комфорт модул, но абсолютно всичко останало работи по него, като например вдигане на стъклата чрез ключа и т.н. моля за помощ.
×
×
  • Create New...