Jump to content

jiwano

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C4

Последни посетители

316 профилни разглеждания

jiwano's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. jiwano

    провиснал таван

    Проблема не е в плата. Купих 3.00 м за гоуфо за 42 лв. Вече е залепен и монтиран. Платовете за таван се различават по дебелината на дунапрена, който е залепен от задната им страна. Да се намери по-евтино, колко да е по-евтино.Въпроса е демонтирането на корите, колонките и накрая тавана, който е лепен за ламарината. Това не съм го правил и малко ми е притеснено.
  2. jiwano

    провиснал таван

    мерси, приятелю. сега първо ще се боря с голфа и после - живот и здраве ще дойде ред и на АЕЛ-а
  3. jiwano

    Проблем скоростомер

    Полезно инфо, колега. Адмирации! Следващия път, като спре, ще знам къде да бърникам и аз.
  4. jiwano

    Проблем скоростомер

    Аз имах подобен проблем, есента. От самосебе си спря. След известен пробег от самосебе си тръгна пак. И така няколко пъти... Преди да намеря разрешение на проблема просто "се оправи " и вече 1000 км е без проблем.. Проблем на модела ли, що ли?
  5. jiwano

    провиснал таван

    Първо, благодарско за мненията ви. От това което сте писали излиза, че картона е лепен за ламарината на тавана и не се демонтира като на голф 3, примерно. Трябва да изрежа плата, да изчистя и залепя с лепилото "на Ради ". Това звучи много добре, а как да процедирам по отношение на колонките и онази 3 сантиметрова лайсна (също с цвета на тавана, която върви отпред до отзад и прилича на "подгъв " на тавана?
  6. jiwano

    провиснал таван

    Колеги, тъй като не намерих писано по въпроса за провиснал таван, отварям нова тема. Решил съм да го правя с материали от ауто текстил - горубляне. Ще съм задължен, ако дадете съвети за демонтаж на тавана, тъй като не съм го правил на аудито , за сега.
×
×
  • Create New...