Jump to content

dd2001

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dd2001

  1. Колега,къде да ти пратя превода.До няколко дни ще стане.Добре, че си я публикувал тази статия,аз доста се блъсках докато разбера какво точно прави колата и защо работи по този начин,а то било заради датчика за температурата на водата който давал неправилни данни докато загрее колата,след 70 градуса явно данните му се доближават до нормалните и системата почва да работи нормално.Смених го и мотора заспа.Адресът ми е dd2001@abv.bg
  2. Запали ли върви нормално, не мога да си намеря гофрираното съединение между инжекциона и колекторните тръби.Сменя ли го че е напукано ще мога да търся нататък.Във форума има един адрес утре ще му се обадя.Тя започна да прави така след като влязох с малко по голяма скорост в една дупка,тръсна малко повече и на другата сутрин не искаше да запали нормално.Двигателят е 3А.
  3. Моята е 2.0 мех.инжекцион прави го същото.Тръгва да пали и сякаш се задавя,когато пак я стартирам с натиснат педал на гзта след няколко оборота запалва и работи докато загрее малко сякаш е на 1-2 цилиндъра после се оправя и стабилизира оборотите.При запалването дори ми замирисва на бензин,а оборотите след стабилизирането стоят малко по високи около 1000.Докато е топла след това си пали нормално.От автоматичният смукач ли е или от някой датчик.Изобщо как се почиства този автоматичен смукач.
×
×
  • Create New...