grizzly

Members
 • Content Count

  15,277
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

2 Followers

About grizzly

 • Rank
  Кара нещата да вървят.
 • Birthday 06/30/1966

Друго

 • Kaра
  A6 ACE Avanta

Контакти

 • Website URL
  http://audiovisia.no-ip.biz
 • Skype
  grizzly_boss

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София, Дружба
 • Interests
  Животът като начин на употреба.

Recent Profile Visitors

15,132 profile views
 1. Като идея - може да сложиш два сензора и да ги превключваш за да виждаш двата тока. Все ми се струва че може да се намери начин да се монтира и сензор на акумулатора (може и на минуса). Дори ако трябва да се разглоби/счупи/залепи сензора.
 2. Не е ли по-полезно да мериш тока към акумулатора? Тогава ще знаеш баланса дали е положителен или отрицателен? Токът от алтернатора е любопитен но безполезен щом нямаш електромер там за таксуване. Иначе хвалА за ентусиазма, винаги съм искал такава мерачка.
 3. Да, в Япония имат космически софтуер а в Европа друг. Бистрено е вече - японските стандарти за мерене на КОП са други при по-облекчени условия и там излизат с по-добри резултати. Тествани по европейските стандарти са най-нормални климатици. Все пак са със същите части, газ и т.н. Нищо по-различно от добрите марки на пазара.
 4. Дрън-дрън. Те за Япония ги правят по космически технологии от титаний с чугуний? Тия митове са развенчани отдавна. Климатик като акумулатор се купува на килограм - колкото повече тежи - толкова по е добър. Другото е вятър и мъгла. Китайските КОПове са като китайските ватове на музиката (P.M.P.O) или ще ти напишат каквото кажеш. GREE са екстра в средния клас, нагоре Fujitsu/Fuji, Mitsubishi (heavy), Daikin, Toshiba, Panasonic. Примерно 40кг (може и 50кг) за външно тяло е чудесен избор. Това за 12ка.
 5. Привет,

  Чета един стар пост в който е упоменато, че може да извършвате ремонт на табло на Audi 80.

  Дали все още мога да се възполвам от услугата.

  Проблемите са неработещ оборотомер, липса на каквито и да е светлинни индикатори за масло, динамо и т.н., и стандарното неработещ брояч на километрите.

 6. Здравей grizzly ако не бъркам твой познат ремонтира табла на Ауди 80. Не можах да намеря темата в форума. Можеш ли да ми дадеш контакт? Благодаря предварително.

 7. С този невероятно голям екран от 60мм с невероятна резолюция, батерия от 950мА и процесор на 1.1ГХз ми се струва че това устройство не става за нищо.
 8. Понеже продължават да се продават разни измамни боклуци и ме спамят редовно с щедри обещания реших да изкажа мнение за продукта РИДЕКС (ПЛЮС) RIDDEX PLUS. Този продукт е ПЪЛНА измама, състои се от (празна) кутийка с три светодиода зелен, червен мигащ и син. Съответно няма как да прави каквото и да било освен да свети и да топли. Продават го тук http://riddexplus.xyz/ Изглежда така: Има клипове в ютуб в които може да видите какво съдържа вътре. Лично съм отварял.
 9. Защото тези карти точно са супер ненадеждни и за това че ще спестиш 10лв ще получиш такава с надпис 32ГБ която ще умре след 3 месеца или ще губи данни или ще е бавна или всичко това накуп плюс опцията да е 4ГБ при надпис 32. Дадох ти магазин с надежни карти с доживотна гаранция. Смятам че 15лв с ДДС за 32ГБ с гаранция е повече от добра оферта. http://reset.bg/catalog/14/1414/1414278/ Имам един познат тарикат който си накупи цяла камара флашки от Алито и о чудо! Нито една не работи като хората. Ама то 6$ за 128ГБ било добра цена.
 10. От Алиекспрес такива неща не се купуват. Най-добре от истински магазин примерно Ресет - http://reset.bg/catalog/14/1414/
 11. Здравей имам нужда от зъбно колелце за километраж на ауди 80 89г. Ако ми направиш малка отстъпка може две да купя.

  37805068_1334309940005689_244314524528672768_n.jpg

 12. Вероятно спукани спойки по таблото и се нуждае от презапояване.
 13. Взех си от Джъмбо батерия 8000мАч за 25лв. Изглежда истинска на капацитет.
 14. Кафето Bellarom от LIDL е с изненадващо добър вкус. Особено за 15лв/кг. Опитайте. Червената опаковка по-специално.
 15. Samsung имат share by Wifi Direct към техни устройства. Има опция ако снимат няколко човека да се разменят снимките в момента на снимането. Всеки срещу всеки.