Jump to content

grizzly

Members
  • Мнения

    15277
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно grizzly

  • Рожден ден 30.06.1966

Друго

  • Kaра
    A6 ACE Avanta

Контакти

  • Website URL
    http://audiovisia.no-ip.biz
  • Skype
    grizzly_boss

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София, Дружба
  • Интереси
    Животът като начин на употреба.

Последни посетители

15924 профилни разглеждания

grizzly's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

3

Community Answers

  1. Като идея - може да сложиш два сензора и да ги превключваш за да виждаш двата тока. Все ми се струва че може да се намери начин да се монтира и сензор на акумулатора (може и на минуса). Дори ако трябва да се разглоби/счупи/залепи сензора.
  2. Не е ли по-полезно да мериш тока към акумулатора? Тогава ще знаеш баланса дали е положителен или отрицателен? Токът от алтернатора е любопитен но безполезен щом нямаш електромер там за таксуване. Иначе хвалА за ентусиазма, винаги съм искал такава мерачка.
  3. Да, в Япония имат космически софтуер а в Европа друг. Бистрено е вече - японските стандарти за мерене на КОП са други при по-облекчени условия и там излизат с по-добри резултати. Тествани по европейските стандарти са най-нормални климатици. Все пак са със същите части, газ и т.н. Нищо по-различно от добрите марки на пазара.
  4. Дрън-дрън. Те за Япония ги правят по космически технологии от титаний с чугуний? Тия митове са развенчани отдавна. Климатик като акумулатор се купува на килограм - колкото повече тежи - толкова по е добър. Другото е вятър и мъгла. Китайските КОПове са като китайските ватове на музиката (P.M.P.O) или ще ти напишат каквото кажеш. GREE са екстра в средния клас, нагоре Fujitsu/Fuji, Mitsubishi (heavy), Daikin, Toshiba, Panasonic. Примерно 40кг (може и 50кг) за външно тяло е чудесен избор. Това за 12ка.
  5. Привет,

    Чета един стар пост в който е упоменато, че може да извършвате ремонт на табло на Audi 80.

    Дали все още мога да се възполвам от услугата.

    Проблемите са неработещ оборотомер, липса на каквито и да е светлинни индикатори за масло, динамо и т.н., и стандарното неработещ брояч на километрите.

  6. Здравей grizzly ако не бъркам твой познат ремонтира табла на Ауди 80. Не можах да намеря темата в форума. Можеш ли да ми дадеш контакт? Благодаря предварително.

  7. С този невероятно голям екран от 60мм с невероятна резолюция, батерия от 950мА и процесор на 1.1ГХз ми се струва че това устройство не става за нищо.
  8. Понеже продължават да се продават разни измамни боклуци и ме спамят редовно с щедри обещания реших да изкажа мнение за продукта РИДЕКС (ПЛЮС) RIDDEX PLUS. Този продукт е ПЪЛНА измама, състои се от (празна) кутийка с три светодиода зелен, червен мигащ и син. Съответно няма как да прави каквото и да било освен да свети и да топли. Продават го тук http://riddexplus.xyz/ Изглежда така: Има клипове в ютуб в които може да видите какво съдържа вътре. Лично съм отварял.
  9. Защото тези карти точно са супер ненадеждни и за това че ще спестиш 10лв ще получиш такава с надпис 32ГБ която ще умре след 3 месеца или ще губи данни или ще е бавна или всичко това накуп плюс опцията да е 4ГБ при надпис 32. Дадох ти магазин с надежни карти с доживотна гаранция. Смятам че 15лв с ДДС за 32ГБ с гаранция е повече от добра оферта. http://reset.bg/catalog/14/1414/1414278/ Имам един познат тарикат който си накупи цяла камара флашки от Алито и о чудо! Нито една не работи като хората. Ама то 6$ за 128ГБ било добра цена.
  10. От Алиекспрес такива неща не се купуват. Най-добре от истински магазин примерно Ресет - http://reset.bg/catalog/14/1414/
  11. Здравей имам нужда от зъбно колелце за километраж на ауди 80 89г. Ако ми направиш малка отстъпка може две да купя.

    37805068_1334309940005689_244314524528672768_n.jpg

  12. Вероятно спукани спойки по таблото и се нуждае от презапояване.
  13. Взех си от Джъмбо батерия 8000мАч за 25лв. Изглежда истинска на капацитет.
  14. Кафето Bellarom от LIDL е с изненадващо добър вкус. Особено за 15лв/кг. Опитайте. Червената опаковка по-специално.
  15. Samsung имат share by Wifi Direct към техни устройства. Има опция ако снимат няколко човека да се разменят снимките в момента на снимането. Всеки срещу всеки.
×
×
  • Create New...