Jump to content

luidio

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от luidio

  1. Няма омаслено не са изпуснали. От какво ще тропат и то само по голямо пропадане,по паважа няма нищо?

     

    :nixweiss:

    На 9.09.2018 г. at 19:52, baha написа:

    Тропането при ход на амортисьора надолу (след бабуна или вдлъбнатина) идва от самите тях. Спри да му обръщаш внимание или минавай по- леко през л.п.

    В

    На 18.12.2010 г. at 10:17, зеФс написа:

    Бих те посъветвал, да отидеш в сервиза на Вебасто. Щото ако уж работи, пък не е подгряла антифриза, пък и смърди на бензин, може да е леко починала. В печките има запалка, водна и бензинова помпа и всичко се разваля.

    Всичко е проверено по няколко пъти. Даже амортесьорите проверявахме и гледахме долу на земята при смяната на опорните лагери. Пича от сервиза пръска с пулверизатор и на задните тампони леко се виздаше как влиза водата и затова фи смених но без голям ефект при предните няма нищо видимо. Направо незнам. 

  2. Всичко е проверено по няколко пъти. Даже амортесьорите проверявахме и гледахме долу на земята при смяната на опорните лагери. Пича от сервиза пръска с пулверизатор и на задните тампони леко се виздаше как влиза водата и затова фи смених но без голям ефект при предните няма нищо видимо. Направо незнам. 

  3. Колата е а3 8р 2004 3,2. Появи се едно странно тропане от пред. Не е постоянно,на павета го няма. 5 човека досега го гледаха и всичко е перфектно и стегнато. Няма никакви лифтове и хлабини. Смених тампоните на носачите задните защото имаше някакво минимално отклонение хванато с пяна и лост. Преди месец смених тампоните на макферсоните защото левия лагер беше блокирал. При смяната на тамп.на макферсона прегледахме амортесьорите и там нищо. тропанете е само надолу. Когато слизам от легнал полицай или падна в дълбока неравност но само надолу. Някой да е имал такъв проблем или да е чул или чел някъде за нещо подобно? На право ме подлудява. Преди 3 години имах друго същото ауди и там се появи същия проблем след 1 година каране в бг. Това го карам от 2,5 год. и се появи преди 2 месеца. Някаккви идей? :)

  4. Колата си е фабрично със ксенон. Не съм слагал никакъв китайски тунинг. Това ми е второто подобно ауди 3,2 quattro dsg.   Аз също съм подавал ток и на двете и никога не съм имаш проблем. Незнам момчетата в сврвиза как и с какво са подавали но е факт,че ми върнаха колата със прозорци във вратите който не се вдигат,неработещи чистачки и смахнат темпомат. Теди и Светльо(момчетата който иправиха модула) казаха,че причината е токов удар. Първо ми казаха да търся модул,но след това звъннаха и ми казаха да не търся защото имат в сервиза ауди със същия модул и ще го презапиша. Това е въпростния модул.

    IMG-567c53bfb02f4c2650d58e24f1ce504d-V.jpg

  5. Днес вече е готов. Беше заминал модула от токов удар. Един пич от Левски презаписа и кодира модула и вдичко вече си работи.

  6. Колата е автомат. Задавам 50 км. И от Черния Кос надолу към Княжево вдигна 80. Може би и още можеше но имаше трафик. Капака е затворен не го отчита на фиса а и като е отворен не работят пръскалките. Мерих не стиха ток до мотора. 

  7. Проблем чистачки AUDI A3 8P.
    След 2 седмици в сервиза ми върнаха колата със свалени прозорци койро немогат да се вдигнат. На диагностиката няма грешки. Махнах акум.и стъклата тръгнах. На следващия ден установявам,че чистачките не работят. Прускалките работят,пръс.на фаровете работят,задната чистачка също боти. Другото което установих е ,че темпомата когато е по надолно колата ускорява все едно е на свободна. Всички буш. са здрави. Някаква идея?  Няколко пъти са и подавали ток.

  8. Днес върнахме оригиналния софт.(най-новия) и тепмомата си е на място. Утре пак ще се чипосва. След чипа свали 2 литра. ?

  9. Нещо други може ли да се направи и да се пробва за този темпомат?

    На 5/3/2018 at 23:08, Титов написа:

    Здравейте, как да видя живите данни на дюзите (бензинов двигател), през 13-ти канал нищо не излиза. VCDS e 12.12.

     

×
×
  • Create New...