Jump to content

luidio

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от luidio

  1. Здравейте. Някой знае ли къде се намира релето на горивната помпа и кое е то? Колата е Ауди а3,8р,3.2,2004 година.
  2. Здравейте. На а3 8v може ли да се постави лостче и да се активира темпомат? 2013 година е колата. И колко би струвало?
  3. Здр. Може ли да ми намерите капачето за пръскалката на фара. Колата е а3 8п с лайн. Трябва ми дясното (пасажерското) 8p3 955 276
  4. Търся да купя капачето което покрива пръскалката на фара. Трябва ми пасажерското капаче но да е s-line.
  5. Някой да продава такъв модул за парктроник? Колата е audi Q5 ,2010.
  6. Оказа се един от модулите. Едни пичове Теди и Светльо на Ботевградско шосе го оправиха.
  7. Продавам джанти с гуми 17ки. Джантите са от а3 s-line ,без заварки и криво. 5х112 централен отвор 57.1. Гумите са карани 1 сезон и половина с 7 мм грайфер на qatrro. Atlas dot2014 Цена 820
  8. luidio

    Тропане от пред а3 8р

    Ако си от Сф. И е удобно може ли координати на този майстор да погледне и моята,че явно мойъе няма да свършат работа
  9. luidio

    Тропане от пред а3 8р

    Няма омаслено не са изпуснали. От какво ще тропат и то само по голямо пропадане,по паважа няма нищо? В Всичко е проверено по няколко пъти. Даже амортесьорите проверявахме и гледахме долу на земята при смяната на опорните лагери. Пича от сервиза пръска с пулверизатор и на задните тампони леко се виздаше как влиза водата и затова фи смених но без голям ефект при предните няма нищо видимо. Направо незнам.
  10. luidio

    Тропане от пред а3 8р

    Всичко е проверено по няколко пъти. Даже амортесьорите проверявахме и гледахме долу на земята при смяната на опорните лагери. Пича от сервиза пръска с пулверизатор и на задните тампони леко се виздаше как влиза водата и затова фи смених но без голям ефект при предните няма нищо видимо. Направо незнам.
  11. Колата е а3 8р 2004 3,2. Появи се едно странно тропане от пред. Не е постоянно,на павета го няма. 5 човека досега го гледаха и всичко е перфектно и стегнато. Няма никакви лифтове и хлабини. Смених тампоните на носачите задните защото имаше някакво минимално отклонение хванато с пяна и лост. Преди месец смених тампоните на макферсоните защото левия лагер беше блокирал. При смяната на тамп.на макферсона прегледахме амортесьорите и там нищо. тропанете е само надолу. Когато слизам от легнал полицай или падна в дълбока неравност но само надолу. Някой да е имал такъв проблем или да е чул или чел някъде за нещо подобно? На право ме подлудява. Преди 3 години имах друго същото ауди и там се появи същия проблем след 1 година каране в бг. Това го карам от 2,5 год. и се появи преди 2 месеца. Някаккви идей?
  12. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Колата си е фабрично със ксенон. Не съм слагал никакъв китайски тунинг. Това ми е второто подобно ауди 3,2 quattro dsg. Аз също съм подавал ток и на двете и никога не съм имаш проблем. Незнам момчетата в сврвиза как и с какво са подавали но е факт,че ми върнаха колата със прозорци във вратите който не се вдигат,неработещи чистачки и смахнат темпомат. Теди и Светльо(момчетата който иправиха модула) казаха,че причината е токов удар. Първо ми казаха да търся модул,но след това звъннаха и ми казаха да не търся защото имат в сервиза ауди със същия модул и ще го презапиша. Това е въпростния модул.
  13. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Днес вече е готов. Беше заминал модула от токов удар. Един пич от Левски презаписа и кодира модула и вдичко вече си работи.
  14. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Здр. Как и от къде мога да пусна тест н чистачките. Спряха да работят. A3 8p
  15. Колата е автомат. Задавам 50 км. И от Черния Кос надолу към Княжево вдигна 80. Може би и още можеше но имаше трафик. Капака е затворен не го отчита на фиса а и като е отворен не работят пръскалките. Мерих не стиха ток до мотора.
  16. Проблем чистачки AUDI A3 8P. След 2 седмици в сервиза ми върнаха колата със свалени прозорци койро немогат да се вдигнат. На диагностиката няма грешки. Махнах акум.и стъклата тръгнах. На следващия ден установявам,че чистачките не работят. Прускалките работят,пръс.на фаровете работят,задната чистачка също боти. Другото което установих е ,че темпомата когато е по надолно колата ускорява все едно е на свободна. Всички буш. са здрави. Някаква идея? Няколко пъти са и подавали ток.
  17. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Нямаше грешки. Свалих акум.и всичко се оправи.
  18. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Свалих стиклата и сега немога да ги вдигна. Колата е audi a3 8p. Бушоните са здрави . Някаква идея?
  19. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Днес върнахме оригиналния софт.(най-новия) и тепмомата си е на място. Утре пак ще се чипосва. След чипа свали 2 литра. ?
  20. Продавам визитник в перфектно състояние за ауди а3 8р за 30 лева.
  21. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Ако ти е удобно бих се радвал да погледнеш. От София съм.
  22. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Нещо други може ли да се направи и да се пробва за този темпомат?
  23. luidio

    Audi A3 8P - VCDS

    Пробвах но за съжаление не става
×
×
  • Create New...