Jump to content

ndp007

Members
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ndp007

  1. Несъм я оправил.Сменях каретата да видя дали не е от тях ,но не е.Сега си правя прибор за разстъргване леглото на лагера, че немога да намеря близо до Казанлък.Моя лагер май не е разбит или не е много разбит.
  2. Твоята кутия какви симптоми имаше преди да изтрака. Аз днес видях че ми е разбит лагера на полуоската и съединителя ми преплъзва понякога.
  3. Имам А4Б8. 5 на реални 200000 км. Кутията е 0АW или 8 степенния мултитрошляк. Имам два проблема. Единия е че съединителите са заминали. Някои ремонтирал ли е съедините демек да не сменя целия пакет а само ламели с по-голяма дебелина за да се достигне нужната хлабина? Втория проблем е как трака веригата? Когато я насмета здраво се чуда едно претракване, но ако карам с 50 км и завивам леко в ляво и дясно се чува същото тркане много по ясно и силно. Логично ли е веригата или нещо друго по кутията да трака и то в завой. Понякога го няма. Понкога трака от място когато завивам.
  4. Здравейте,има а4 б6 и съм решил да го сменям с б8. Харесал съм си една с мотор с код CJCD 150 коня (не 143) 2014 г с автоматична скоростна кутия тип NYM .Може ли някой да сподели какви са проблемите при този мотор и тази кутия.Имали го още този проблем с ниското налягане на маслото.За какво да се оглеждам. Благодаря на всички отзовали се.
  5. ndp007

    Грешка 00185

    Днес я закарах на един тип. Извади софтуера от старата колона и го сложи в новата. Стана проблем с ключа че не искаше да си освобождава от ключалка та но шунтира нещо и се оправи. Сега въпроса е следния. Ако проблема на старата колона е бил софтуерен то значи чи и новата ще пръдне. Незнам дали е добра идеята да ъпдеитна. Старата колона е замервана и навсякъде има напрежение затова съдя че е софтуерно или просто изтрещял интеграл. Бях се замислил да разпоя интегралните от старата и да ги лепна на новата ако нямаше напрежение до тях. Дано да няма повече ядове.
  6. ndp007

    Грешка 00185

    Никак не става .Само новата колона с новата ключалка и тогава тръгва контакта и върти стартера.Но пали и гасне веднага.Явно новия ключ трябва да се обучи към модул J273 на който са закачени всички антени .Или незнам вече.Епрома го прочитам но не ми вади и пина и толкос.Някъде пише че трябва да се въведв шасиито в новата колона ,но без пин нестана.
  7. ndp007

    Грешка 00185

    Със стара колона ни звук ни картина.С подмяна на колоната ключалката и ключа остана само да я накараме като запали да не гасне.За това питам кое кум кое се обучава и как се вади пин-а
  8. ndp007

    Грешка 00185

    A как се вадят пиновете на стария и нодия модул? С какъв софтуер
  9. ndp007

    Грешка 00185

    Къде я има тази процедура по адаптацията
  10. ndp007

    Грешка 00185

    Смених модула под волана(слабото им място) заедно с ключалката и ключа. Включих ги обучих ключа към централното и до тук ок. Грешката за терминал 15 вече а няма. Въртях ключа 5 пъти до контакт и обратно както е описано но май не се получи. Затова питам кое към кое трябва да се обучи. Имам и вагкомандер и вагком. Утре ще дойде единия кабел. Ниъде не пише че след подмяна на този модул трябва обучение. Когато се даде релето на късо пали се кара. Преди да сменя модула никак не палеше дори нямаше контакт. Мисля че проблема е с имобилайзера.
  11. ndp007

    Грешка 00185

    Смених целия модул и патрона на ключалката заедно с ключа.Централното се обучи дава на контакт но влиза в Safety режим.Пали и гасне веднага.Някакви идеи.Дали нещо не е обучено.
  12. ndp007

    Грешка 00185

    нямам това е снимано може би по късно ще закача пак
  13. ndp007

    Грешка 00185

    Каква е тази грешка?Не мога да запаля.Къде е този терминал 15? Кой номер е релето за този терминал? Къде е това реле? Помагайте. 2,7 tdi 2006г.
  14. ndp007

    Хидравличнаа рейка

    Всички са съместими
  15. ndp007

    Хидравличнаа рейка

    Вече е сменена. Тече от всякъде
  16. Защото никой не отговри и не знаех че се въртят заедно частите зад волана а и 5 6 зъбчета не са 30 градуса.Но сега знам къде с колко градуса може да се коригира и коя рейка за каква кола става и какво да се гледа при смяната.
  17. нямаше нужда от адаптация.След като изправих волана от шлиците тои се завъртя заедно със корпуса на лентовия кабел и всичко е точно но все пак един ден на някой друг може да се наложи.
  18. Аз искам да му кажа къде му е нулата, а не да си изгася лампичката след откачане на акумолатора.
  19. Това е направено.Аз искам да адаптирам датчика за завиване защото кормилния прът е изместен и отчита че колата завива а тя се движи направо.Има разлика в новата рейкаи за това е изместването.
  20. След смяна на хидравличната рейка волана остана изместен на 30 градуса.На стенда неможе да се обере и дава грешка за положението на волана.Всичко е зацепено както трябва да е.Как се адаптира датчика за ъгъла на волана?
  21. Има ли разлика в хидравличните рейки на Б6? Гледам че има KOYO и ZF. Може ли да се заменят?Може ли да се монтира от дизел на бензин и от бензин на дизел?Има ли разлика и в годините?Моята е 2001 бензин а искам да и сложа от 2003 дизал.
  22. ndp007

    Масло - ALT

    От всичко разбрах че инженерите не са сметнали правилно сегментите,че блока не подлежи на хонинг и че масленната помпа помалко сдава багажа
×
×
  • Create New...