Jump to content

Bojidar_sportback

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 Sportback

Персонална информация

  • Локация
    София

Bojidar_sportback's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. хммммм затова пък изобщо не се бях замислял
  2. Вибрацията се усеща на волана, като има и шум. Сменени са лагери, карета, дискове, а и вибрацията е на по-дълги интервали.
  3. Здравейте, Карам A3 2.0 TDI DSG 2006г и от известно време имам проблем със странна вибрация на тласъци само в дясно положение на волана. В права посока и в ляво изчезва. Замислих се, че може бъде тампон на двигател, но вибрацията е както писах на тласъци като от въртенето на ремъка. Някой дали е имал такъв проблем? Благодаря предварително!
  4. Вчера използвах спрей за климатици на Arexons със една тръбичка, която се кварва във въздуховода и се издърпва със впръскване на пяна. Върши работа. Сега мирише свежо.
  5. За съжаление шума се чува от скоростната кутия..... Цитиране на предходно мнение!
  6. Здравейте Колеги, Вече съм собственик на Audi A3 Sportback 2006г. 2.0TDI 140к.с. BKD Автоматик и реших да се регистрирам във форума. Като първа тема искам да ви помоля за съвет. При палене и гасене на автомобила има тропане, което се чува от скоростната кутия. Когато купувах колата ми казаха че маховика е сменен с нов LUK. В сервиза където е сменян също ми потвърдиха че е сменен като през "прозорчето" също си личи че е нов. Също така понякога при връщане на скоростите има почукване. При смяна от D към R или N Пак го има това почукване. В няколко сервиза ми казаха, че най-вероятно е от маховика. Говрорих с Мишо от Горубляне като той ме насочи към маховик. (за съжаление в моемнта е пострадал малко и не може да работи). И се чудя дали проблема е в маховика наистина, дали наистина е сменян и ако е сменян дали е монтиран правилно. Ще съм благодарен ако някой даде съвет или пък ако е имал такъв проблем да сподели. Благодаря предварително и поздрави.
×
×
  • Create New...