Jump to content

oldws

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от oldws

  1. Първото което смених по колата бяха фейслифт фарове и халогени а малко по късно се сдобих с нови джанти 18.
  2. Нищо кой знае какво прости неща които да подобрят визита и да се придържа към изчистена визия
  3. Здравейте април месец 2015 г. станах собственик на показаното по-долу audi a4 b5 avant 1.9 tdi afn мотор... при закупуване колата беше с по голямо турбо от 131 к.с. по-големи разпръсквачи и съответно чип тунинг, като съответно измерената мощност на дино тест е 153 к.с. Нютон метри (забравил съм) . Възнамерявам периодично да качвам снимки на направеното от мен по колата първата снимка е от деня на закупуването.
  4. Колата е 1.9 tdi afn с по големи дюзи , турбо от 131 коня с колектор, спортен филтър, генерация ( за елемент на помпата не знам , но ако не е променян ще стане 11 или 12) интересува ме какъв размер интеркулер да избера търся нещо което да ми върши работа за тази характеристика на мотора.
  5. Здравейте, колата ми е с двигател 1.9 tdi AFN с разпръсквачи 0.216 u или по големите не съм сигурен турбо и колектор от 131 коня и съответния софтуер който да нагласи всичко. Имам следния проблем колата има борд компютър който ми показва моментен и среден разход ... забелязвам че показанията са тотално грешни среден разход в града ми изписва 6.3/100 а реално което засякох е малко над 8/100 което е странно защото преди имах 110 с чип която гореше 7 в града тоест това показание на разход е дори по ниско от просто чипосън afn .... същото е и с моментния разход не отговаря на реалното. Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем и знае ли някой как може да се оправи този проблем ?!?!? Наистина ще съм много благодарен ако успеем да се справим с проблема.
  6. Купувам RS4 или S4 предна броня за audi b5 може и реплики на S4 бронята но да са възможно най-близо до оригинала.
×
×
  • Create New...