Jump to content

oldws

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно oldws

  • Рожден ден 6.06.1994

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5 1.9 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

857 профилни разглеждания

oldws's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Първото което смених по колата бяха фейслифт фарове и халогени а малко по късно се сдобих с нови джанти 18.
  2. Нищо кой знае какво прости неща които да подобрят визита и да се придържа към изчистена визия
  3. Здравейте април месец 2015 г. станах собственик на показаното по-долу audi a4 b5 avant 1.9 tdi afn мотор... при закупуване колата беше с по голямо турбо от 131 к.с. по-големи разпръсквачи и съответно чип тунинг, като съответно измерената мощност на дино тест е 153 к.с. Нютон метри (забравил съм) . Възнамерявам периодично да качвам снимки на направеното от мен по колата първата снимка е от деня на закупуването.
  4. Колата е 1.9 tdi afn с по големи дюзи , турбо от 131 коня с колектор, спортен филтър, генерация ( за елемент на помпата не знам , но ако не е променян ще стане 11 или 12) интересува ме какъв размер интеркулер да избера търся нещо което да ми върши работа за тази характеристика на мотора.
  5. Колега здравей,видях че си сменил турбото и колекторите от 131 би ли ми казал дали всичко пасва или трябва да се преправя нещо,генерация или друго.Как се държи колата,по помпата сменял ли си нещо Всяко инфо би било добре.Поздрави

  6. Здравейте, колата ми е с двигател 1.9 tdi AFN с разпръсквачи 0.216 u или по големите не съм сигурен турбо и колектор от 131 коня и съответния софтуер който да нагласи всичко. Имам следния проблем колата има борд компютър който ми показва моментен и среден разход ... забелязвам че показанията са тотално грешни среден разход в града ми изписва 6.3/100 а реално което засякох е малко над 8/100 което е странно защото преди имах 110 с чип която гореше 7 в града тоест това показание на разход е дори по ниско от просто чипосън afn .... същото е и с моментния разход не отговаря на реалното. Въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем и знае ли някой как може да се оправи този проблем ?!?!? Наистина ще съм много благодарен ако успеем да се справим с проблема.
  7. Купувам RS4 или S4 предна броня за audi b5 може и реплики на S4 бронята но да са възможно най-близо до оригинала.
×
×
  • Create New...