Jump to content

Veritos

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Друго

 • Kaра
  Audi A3 2.0 TDI

Персонална информация

 • Location
  Варна

Recent Profile Visitors

335 profile views

Veritos's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

 1. Много се надявах германеца да го е измислил и да е прекарал някъде захранване ама явно не. ето едно клипче ако на някой му се стори интересно или нужно.
 2. Здравейте Колеги! Колата е а3 8п 2009 ТДИ 5 врати. Стандартно както съм я взел е с музика само на предните врати. Намерих си босе музика цялата и искам да го подменя. Въпроса ми е от къде мога да взема захранване за усилвателя. От акумулатора директно с бушон ще стане, но много трудно ми се вижда вкарването на кабел вътре в купето всичко е много добре уплътнено в коша. Съжалявам ако се повтаря темата, не намерих подходяща при търсене. ако има такава дайте просто линк.
 3. Здравейте, нов собственик на а3 1.6 фси съм и от както съм я взел не работят прозорците на вратите - при натискане на бутоните на пасажерската или шофьорската врата за отваряне na прозорците или затваряне не реагират. Колата е с 3 врати. Прозорците могат да се отварят и затварят само през дистанционното, но не и от копчетата на вратите. Като я закача на VCDS при натискане на бутоните в measuring отчита, че бутоните са натиснати. Направи ми впечатление, че на Window regulator enabling при мен е NO. Предполагам, че от тук идва проблема. Някаква идея как мога да променя стойността на Yes?
×
×
 • Create New...