Jump to content

dweray

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dweray

  1. четох в един форум за ресетване на автоматичната коростна кутия, опитах и мисля че има подорение. при превключване от първа на втора риташе, а след ресета значително по неусетно превключва.
  2. Най-накрая да видя някой с 1.8т автоматик И аз имам подобни проблеми, но при мен няма значение топла ил истудена. Като дам рязко газ, сваля една скорост, започва да ускорява и сслед една секунда вдига на следващата и след още една секунда връща пак на по ниска. Получава се някакво втрисане всеедно прескача или всеедно компютъра се обърква нещо Мисля, че има общо с маслото но, в случая тъпото е, че ако го смениш и не се оправи трябва да отваряш скоростната кутия - демек новото маслото е фира.
  3. Благодаря мноого за отзивите, случайно попаднах на едно видео с тест от вагком където виждам, че съм прав. Трябва да ми показва скоростите! btw казвам случайно, защото попаднах на видеото докато търсих нещо друго и впоследствие видях че това е таблото на 8л,а човека, който е качил клипа е написал 8п. Имали някакви бушони вътре в таблото или как мога да си оправя въпросния дислей или не подлежат на ремонт. От тук следва въпроса: при смяна на табло трябва да се прави някаква адаптация, какво представлява точно това и мога ли да си го направя сам с кабел и вагком?
  4. Здравейте, интересува ме дали двата хоризонтални дисплея на таблото долу в средата трябва да показват нещо. От както съм купил колата не показват нищо, гледах за изгорели бушони но няма. Колата е 1.8т AGU автоматик от 98. Все си мисля че трябва да показва на коя скорот е но не съм сигурен дали не бъркам с моделите след фейслифта с големия дисплей.
  5. Доста прилично е станало, само малко се разваля симетрията.
×
×
  • Create New...