Jump to content

edaq

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от edaq

  1. Чистачките на Ауди А4 Б5 97г. напълно отказаха.Проверих бушонът и е наред.Работи само помпичката за измиване на стъклото.Снимах релета та, но незнам кое точно е за Чистачките.Разглобих задвижва чиято механизъм с електромоторчето и самото електромоторче.В корпусът на моторчето и около ротора се беше насъбрала много ръжда и мръсотия.Мисля си дали от там не идва проблемът. Качвам няколко снимки. Ако някой може да помогне ще се радвам.
  2. Здравейте колеги.Моето табло е такова,като на 3-та снимка.Въпросът ми е ще може ли да се замени с това от първата снимка?За модела на А4 Б5 от 97-г.
  3. Днес смених термостата и проблема с показанията на температурата на таблото се оправи.Стрелката си достигна 90 гр. и си ги подържа.Явно термостата си е бил отишъл.Ще покарам няколко дни и дано всичко е наред.Благодаря на всички за отговорите!
  4. пак ще разглобя таблото да го огледам по внимателно
  5. Утре мисля да сменям термостата..Незнам кога е сменяван и да си спестя евентуални главоболия от него.На таблото сменях крушки и не светят 4-5 и си мисля да не би и там да има проблем.
  6. Здравейте колеги.Извинявам се за некомпетентността си в тази област..Имам въпросното А4 1.9 тди-авант и стрелката за температурата на таблото не помръдва на повече от 60 гр.Само веднъж забелязах,че стигна почти до 90.Въпросът ми е може ли да е от блокирал термостат в отворено положение или проблема е в температурният датчик?
  7. И при мен имa същия проблем с покaзaниятa нa темперaтурaтa нa тaблото.Стрелкaтa си седи сaмо нa 60°.Къде точно се нaмирa този дaтчик?
  8. Утре ще се позaнимaвaм с рaзглaбявaнето.Блaгaдaря зa бързият отговор
  9. Здрaвейте,колеги.Моето audi е A4 (B5) от версиятa от 97г. и поблемa в тaблото е,че под скоростомерa прозорчето с изминaтите километри не свети.
×
×
  • Create New...