Jump to content

Ауди А4 2.4

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A4

Ауди А4 2.4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги да питам стават ли седалките от А6 на А4? Опс извинявам се не погледнах че сте отговорили от ц5 са седалките и искам да ги сложа на Б6
  2. Ауди А4 2.4

    Audi A3 8P - VCDS

    Браво колега много добре обесняваш,аз се мъчих да пусна опцията изпрати ме до вкъщи,но ми стана ясно че трябва да имам сензор за светлина,а иначе в adaptacion ми излиза като екстра и фаровете се пускат като дам на контакт и се блъсках докато не видях най-накрая тук!
  3. Колеги аз имам А4 Б6 фаровите съм ги пуснал автоматично да се включват без модоли и въпроса ми е трябва ли ми такъв модул за опцията изпрати ме до вкъщи мога ли да я активирам чрез ваг кома?
  4. Колеги да попитам искам да купя кожен салон с ел пакет от А6 да го сложа на А4 въпроса ми е дали ще станат
  5. Здравейте колеги,колата ми е Ауди А4 Б6 2003г. 2.4 имам следният проблем даваше ми грешка дебитомера смених го с 2 стари от авто морга не го разпознава и светва ESP-то после взех чисто нов на магнети марели и става същото дава грешка и не се изтрива слагам старият и няма проблеми не ми свети нищо само изписва грешката която може да се трие но след време се появява.
  6. Благодаря за инфото утре ми пристига модула и ще пиша дали е станал.
  7. Съжелявам колега намерих си модула а на 16-пиновата букса на 5-ти пин имам само зелен кабел ще трябва ли да пускам други кабели?
  8. Здравейте колеги имам следният въпрос:имам ауди А4 Б6 2.4 номера на модула е 8E0 953 549 F мога ли да го сменя от на А6 номера му е (4F0953549A)
  9. Здравейте колеги имам А4 Б6 2003г 2.4(170кс.) и имам следният проблем,колата е автоматик когато е на паркинг тресе малко когато дам на драйв почва още повече когато си сложа ръката на аспуха ми я засмуква леко.смених свещите няма разлика кабелите са добре.закачих я на диягностика не показва нищо.държи 720 оборота.
×
×
  • Create New...