Jump to content

Todor96

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

621 профилни разглеждания

Todor96's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Todor96

    2.7 biturbo

    Здравейте, Нов съм във Форума като цяло, наскоро закупих AUDI C5 A6 Facelift 2.7 biturbo АТ седан - американка. Първите впечатления са според мен за кола със собствен характер, но като цяло я смятам за добър избор поне до моммента. Появявват се обаче няколко неща, от които следното е най - дразнещо: При запалване на автомобила - студен старт, светват всички показатели за скоростите на бордовия компютър едновременно, след като изчакам 10 секунди, гася, паля наново и вече всичко е ОК. Забелязвам, че го прави, от както е по - хладно времето. Дава следните грешки: 18233 и 18228 - Pressure Control Valve 3 и 2. И от време на време светва CHECK, който изгасва сам след няколко км. Четох из други теми, но не намерих полезна информация от къде да започна търсенето на проблема, като видимо буксите и кабелите на кутията са ОК. Ще съм благодарен ако някои има идея за какво става въпрос. Поздрави от Пловдив!
  2. Здравейте колеги, От доста време се каня да пиша, след като прегледах в търсачката и в чужди форуми доста, не успях да намеря нужната информация относно следния въпрос Имам Audi A6 C5 фейс 2003 2.7 Biturbo седан американска версия с удължена предна броня. Интересувам се има ли възможност да пасне предна броня от RS6 на този автомобил, знам, че калниците са различни, по - дълги с по - широки арки в горната част, но въпреки това смятам, че ако броните на широчина са еднакви би трябвало да паснат според мен. Като втори вариант, виждам, че има хора монтирали allroad предна броня на седан, което също ме устройва. Истината е, че искам при възможност да подменя оригиналната предна броня, тъй като има нещо в нея, което не ми харесва. Ще съм благодарен, ако някой сподели опит и даде свъвет.
  3. Търся два фара за АУДИ А4 Б5 Седан, може и бартер за моите оригинални Валео преди фейса с доплащане от моя страна, благодаря За връзка с Мен ЛС или 0893888507, от Пловдив съм
  4. Продавам 4 броя еднакви, малко карани стоманени джанти за АУДИ/ Фолксваген. Размерът е 5x112 16" 7J. Джантите са в много добро състояние, без гуми! Цена за комплект: 100лв Намират се в Габрово, работя с Еконт! За контакти: 0893888507 - Тодор
  5. Намерен, темата е за ключ
  6. Трябва ми ABS модул за Audi A4 B5 1.8T Quattro, също така и лайсни долу на вратите отвън за седан!
  7. Привет, искам да си закупя, както следва от заглавието, въпросното Ауди. Държа да е 1.8 турбо и непременно куатро! Искам също да е седан, само при много добри оферти бих се съгласил да е комби. Не е проблем да има монтиран газов инжекцион, задължително с работещ климатроник и в добро визуално и техническо състояни и след 1997 година. Всичко останало е бонус, очаквам оферти на лично съобщение :)
×
×
  • Create New...