Jump to content

eller

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от eller

  1. фара има проблем с баласта за ксенона, а крушката не е използвана и е оригинална (цената и беше 180лв), тъи като си купих нов фар. за контакти тел. 0884 933 633
  2. Продавам 4 бр ОРИГИНАЛНИ S-line ДЖАНТИ 17 цола 5X112 с гуми Dunlop SportMaxxTT 235/45/17 7Jx17H2 ET-45 Цена-1000 лв За връзка тел: 0884 93 36 33 или ЛС Намират се в София Пращам с ЕКОНТ или лично предаване
  3. Колеги, вчера ми изчезна колата паркирана зад блока в Младост ?! Колата е черна на цвят, А4 Б6 Avant quattro, СА 1833 РН, има одрано на задния ляв панел! Моля ако някой види или минава покрай тази кола, да пише тук в темата, на лично или смс на тел: 0884933633 ! Давам каса бира за този който я намери !!!
  4. Здравей, търся баласт за ксенона на десния фар, има ли вариант?
  5. И още нещо - редно ли е на наклон над 45% на Д да тръгва назад ако не подавам газ?!
  6. И аз искам да използвам темата за едно питане. Колата е Б6 2,5 куатро автомат. На 2-3 пъти напоследък ми направи впечатление, че на червен светофар, докато чакам при работещ двигател на Д и крак естествено на спирачката се чува един звук на приплъзване на механични елементи, зъбчати колела или нещо такова някъде откъм под педала, цялата предница леко притриса и леко има вибрации на самия педал на спирачката. Да може би има малко придръпване при смяна на скоростите особено на студен двигател, докато я карам, но не мога преценя дали е в рамките на нормалното понеже не съм карал други автоматици. За мен поне е ОК като динамика при ускорение. Маслото на скоростната кутия се каня да го сменя откакто съм я взел, досега съм и навъртял около 30000км, та мисълта ми е дали тези "симптоми" трябва да ме плашат или по-скоро нямат връзка с кутията!? Благодаря предварително!
  7. В Порше ми искаха 250лв., но аз си намерих на старо за 80лв, но и за тях ме е яд, тъй като стария най-вероятно си работи, ама ...
  8. Само да споделя - вчера сам си оправих тая тъпотия - открих след дълго умуване че просто връзката на кабела и сензора има счупен щифт отстрани/незнайно как/ и не прави добър контакт.. та понатиснах го и сега всичко си е ок, но ме мъчи половин година, та ако някой се сблъска с подобно нещо да не бърза да пръска пари за нови датчици.
  9. А дали тая умна дюза има връзка с разхода - струва ми се че ми дърпа малко повечко от нормалното, откакто ми казаха че била заминала..?
  10. Май не е от кабела - замериха ми ги - по около 5V и от двата кабела..А в сезсорите няма съпротивление!? незнам как би трябвало да е нормално?
  11. Благодарско, явно зимните гуми ще почакат...
  12. Много бих бил благодарен ако някой се е е сблъскавал със следния проблем и знае как да го реши: от известно време ми сигнализираше че има нещо нередно в регулирането на фаровете. VAG-COM каза, че е предния сензор. ОК. Купих на старо и го смених. Работи точно 3 дена и отнова досадно пискане и сигнализация, като в началото ту работеше за минута-две ту пак сигнализираше, че се е преебало. Сега VAG-COM казва, че и предния и задния тъп сензор не работи. Притеснява ме че дори да купя 2 нови има шанс да се прецакат по някакъв начин. Благодаря предварително за всеки съвет. Колата е Б6.
  13. А дали можете да споделите колко ви излезе смяната на умната дюза с нова??
  14. eller

    Разход!

    А4 B6 2,5 TDI Avant quattro tip-tronik: Извънградско - 8/10 (магистрала 7), градско-София 14/16
  15. купувам датчик за регулиране на фаровете за Б6, 0884933633
×
×
  • Create New...