Jump to content

mitakabarca

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 TFSI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

197 профилни разглеждания

mitakabarca's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

1

Community Answers

  1. Здравей, не се притеснявай, когато колата има нужда да се долее масло ще ти изпише на дисплея на тъблотоНо в случая щом си проверил може да долееш 300-500 мл. масло и ще ти покаже че е на средата, или дори над средата.
  2. mitakabarca

    щека за А4 1.8 TFSI

    Темата е малко стара, но тъй като и аз искам да си купя щека за същия модел и двигател - 1.8 tfsi, бихте ли споделили от къде сте купили щеката, колко струва и дали пасва? Благодаря!
  3. Благодаря колеги! Май наистина ще трябва да отида до сервиза на Порше
  4. На 108 хил. е колата и да от ауспуха излиза малко пушилка и си мирише на масло ... До сега събрах няколко професионални мнения и всеки казва, че е нормално за този двигател, особено ако се кара във високи обороти Хубавото в случая е че винаги ще карам с ново масло
  5. Здравейте, чета че явно е нормално за 1.8 tfsi да харчи масло и знаех, че е така когато си купих колата, но съм малко озадачен. Собственик съм на Audi A4 1.8 tfsi отскоро, направил съм на колата едва 1000 километра и за това разстояние ми иска на два пъти да долея по 1 литър, което ми се струва извън всякакви норми ... Какво мислите, в този случай по-скоро има някакъв проблем нали?
×
×
  • Create New...