Jump to content

kayovas

Members
  • Мнения

    32
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kayovas

  1. Ако си от София при Влади_ди.
  2. Ако имаш гараж/двор и много свободно време да се разправяш с олигофрени дето се пазарят за 10 лева се занимавай. Моя съвет е да се оттърваваш от нея.
  3. Пускаш един глобал скан и ти сканира всички модули, в който модул има грешка се вижда от самолет защото грешките се оцветяват в червено. Може и да се разберат разни неща от живите данни ама това вече едва ли можеш.
  4. Теленор обявиха цените които са съвсем прилични.
  5. kayovas

    DPF със или без?

    Повече арчи ама в пари е два пъти по малко. На тракане немам шанс, на вървеж вие немате шанс. Остава разхода.
  6. kayovas

    DPF със или без?

    Да дойда с 3.2-ката да ви засрама с тия спреляци. :hilezh:
  7. Сложи го в един архив за да е по удобно.
  8. Проца се деклоква ( като производителност е като 5S), background рефреша се спира, разни други ефекти се спират.
  9. Много правилно и в тоя ред на мисли Робо е прав, че къстъм чип на некой неподдържан отпадък е супер лоша идея. Най добре първо да се оправи колата като хората. Сигурно за някой битурбо. Какво значение има като няма да отидеш дотам, прекалено ти е скъпо.
  10. Това си е съвсем нормално, другите не разбират. Само нашите. Е питай шарана.
  11. Искаш на спокойствие да се самоубеждаваш ли? Ще ти го напиша отново, където и да отидеш с АФН-а независимо дали Адлер или Маднес ако не е за скрап колата ти ще и сложат нормален чип.
  12. Къде точно съм ти казал, че си балък? Да, собственика съм. Регнах се да те спечеля като клиент с неземния АФН, че иначе фалираме.
  13. Знам само за счупени бегачки от Маднес, на кило. Ама кво ти обяснявам като ти по добре знаеш, няма значение, че питаш. Леле не е реално кви балъци има.
  14. Как точно вървят след едно мнение? Явно просто си решил къде ама чакаш някой да ти потвърди. На тоя арахичен мотор където и да ти направят чип ще е ок.
×
×
  • Create New...