Jump to content

дик1

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно дик1

  • Рожден ден 30.05.1978

Друго

  • Kaра
    ауди а8 4.2

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Казанлък

Последни посетители

388 профилни разглеждания

дик1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здр,колеги,счупих си единия подлакътник, десния на колата,облегнах се и се счупи от метала,дефакто го държа в ръката си,те са от тънките за модела от 96г,черни.не знам могат ли да се заварят,и как се вадят заедно със метала,и някой ако продава да ми каже цена.мерси,предварително.
  2. дик1

    Ксенон

    Здр.имам оригинален ксенон на ауди а8,д2 1997г.но не свети добре.бих искал да го махна изцяло и да сложа обикновенни фарове,в смисъл да извадя баластите и да подменя със обикновенни.но без да купувам целите фарове,ще може ли.мерси предварително.
  3. дик1

    масло ауди а8 д2 1997

    само при смукач ми ги прави и то като подам газ,иначе нямам проблеми,карам само на бензин.но ще проверя свещите.а да знаете колко струват запалките за ксенона на старо или от къде да си взема по евтино.
  4. дик1

    масло ауди а8 д2 1997

    колега сложих 10 на 40,но мобил1,не е лошо масло,а да попитам когато е студена и работи на смукач,като подам газ и прекасва каъм угасване,мисля да не би да е някоя свещ или бобина,ако си запознат да споделиш или някой който разбира.
  5. Здр.за зимни гуми за а8 д2 проблем ли ще е да 235 17 45.малко по ниски ще са но предполагам не е проблем или не е добре.грайфера е над 8мм.фулда.
  6. Препоръчайте ми двг.масло.да не е най скъпото нещо средно като цена.колата си е на доста км.и запалителни свещи.ауди а8 1997 бензин.
  7. Колеги търся да купя за преден ляв фар не знам как точно се казва.мисля че е запалка.пластмасата зад фара и има метална кутия.това ми трябва .ако някой предлага да ми пише.
  8. дик1

    щора

    Здр.аз имам щора обаче като натисна копчето се чува че работи моторчето но щората не мърда ако я натисна прибира.варианти да я оправя.явно не е работила мн време и за това.
  9. Здр.трябва ми черна лайсна предна дясна под преднатта дясна врата която стои върху прага.за ауди а8 1997г.ако имате кажете цена.
×
×
  • Create New...