Jump to content

Mitkatamitkata

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mitkatamitkata

  • Рожден ден 5.06.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A4 b8.5

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

226 профилни разглеждания

Mitkatamitkata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @hrmariann Успяхте ли да решите проблема ?
  2. Да попитам колега, направихте ли го това подобрение и получи ли се ефекта, който желаехте.
  3. Колега решихте ли си проблема, с колко термостата в крайна сметка е автомобила ви.
  4. @tonchosi Здравей колега, при мен проблема се реши след смяна на хидравличните повдигачи, Поздрави!
  5. Аз преди ремонта смених оригиналното с риванолче 5х30, защото това 0х30 според мен ще е рядко, а и бозата каквато е … Също така ако не греша, реванола му даваха по видока работна температура
  6. Успех колега, пиши какво е станало след смяната им.
  7. 600лв части редовна цена + 250лв труд
  8. 0.6-1.2 дават диапазона на празен ход, датчика сработва на под 0.6, и не със смяна на маслото не можеш да постигнеш това, защото отново ще губи налягане. Изпробвано е преди това със скъпо и хубаво масло !
  9. Искам да добавя продължението с моята кола. Първо да подчертая, че колегата @ifidik излезе прав за хидравличните повдигачи. След проверката им, бяха като лейки 😃. Смениха се всичките повдигачи, уплътнения и гумички прилежащи към това разглобяване и вече 2 седмица колата няма проблем, след ремонта колата вдигна 0.85-0.9 бара. Може някъде надолу да има и др износвания, но засега това ме устройва. Проверете си хидравличните повдигачи и ги сменяйте смело. Благодаря на всички !!!
  10. Аз все още продължавам търсенето на вещицата, онзи ден мерих налягането на маслото и стигна до 0,55 бара със сменено масло и маслен филтър, но все още не мога да разбера по-горният пост на колегата за хидравличните повдигачи, ако са те, колата когато работи няма ли да тракат и да де чуват?
  11. Извинявам се, ако въпроса ми е малко глупав, но колко маслени повдигача има които се сменят, и вторият ми въпрос е има ли някакъв номер за оригинален такъв? Конкретно ме интерисува за 2.0 177 cglc
  12. Привет на всички, някой от вас дали е намерил някакво решение на проблема или се е стигнало до нежеланото решение нотариус.
×
×
  • Create New...