Jump to content

bybo1991

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bybo1991

  1. Здравейте ,цена на кожените седалки ? Имат ли скъсано някъде ? Благодаря .
  2. Колеги чета тази тема от 1 месец , и все не мога да разбере на тази малката букса как се броят пиновете 1,2,3, къде са и т.н . Възможно ли е срещу някаква сума някои да ми запой 1 кабелче ,понеже и радио не мога да слушам в колата ..... Благодаря.
  3. Цена на салона , и ако може повече снимки .
  4. bybo1991

    Проблем с navigation plus

    Благодаря колега , ами смених си езика на английски и извадих диска , не искам да ми върти напразно ,така антената като я вкарам в навигацията и няма радио вадя я слагам 1 жичка и всичко е 6 засега ще е така .В багажника се мъчих с този тунер оказа се целия в масло (предишни собственик явно е решил че там се налива маслото ) извадих я почистих я със спирт но няма да го бъде .Видях темите за декодер и в най-скоро време ще се насоча натам .
  5. Здравейте колеги , нов съм в форума и се надявам да съм написал на правилното място темата . Проблема ми е следния , купих си колата Audi a6 c5 2000година ,с някаква навигация .Първо имаше код на навигацията ,свалих и я дадох на един майстор и оправи кода всичко точно .Пускам навигацията ,почнах да се ровичкам по нея ,обаче не ми лови станции ,докато се ровичкам оп и по някое време се появят и свири и пее всичко е шест .Обаче днес в движение няма никои рових влизах къде ли не и не става и не става .Като включвам навигацията ми изписва RDS TMC TUNER : Connection to rds-tmc tuner is faulty or could not be established ! А имам и проблем с ваденето на диска на навигацията дам му от менюто да вади оп почти да го изкара и се върне (не иска да го изплюе) и аз малко с отверка му помагам да излезе , но това ми е горе долу ясно че няма как да стане . Искам засега поне радио да подкарам понеже в багажника забелязах че го няма CD changer,а в най-скоро време искам да сложа и един декодер и да забравя ,но още не мога да схвана как се запоява буксата . Моля ако някои може да помогне че ми е много трудно без музика и да го слушам този 6-так не ми харесва . Благодаря Ето и една снимка .
×
×
  • Create New...