Omega_a

Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

About Omega_a

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A6 2.5 TDI AKE

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Колега в момента в ОЛХ има два комплекта със и без завиване който се продават. Аз го правих това упражнение, освен фаровете има и промяна в инсталацията на колата, ии зависи коя година е модула който командва фаровете може да се наложи и той да се подмени.
 2. Изчетох доста, дори и в руският форум. Интересно е, че при повечето колеги стойностите се увеличават 680.4– 683.2 или 610.4– 613.2. а при мен стойността е по ниска от номинала веригите на колата не са пипани никога.
 3. Днес закачих моята да видя какво ше покаже, първата стойност е 677,8 вторята е 610,4 при загрял мотор и 777об/мин Когато я форсирам първата стойност за момент става 680.4 и пак се връща на 677,8 Ще помоля по запознатите, да споделят трябва ли да се подготвям за смяна на верижките... Мн рядко при палене се чува да притрякат за около секунда.
 4. Моят модул е стар 2006 и от изчетеното из руските форуми разбрах, че няма да се получи. Намерил съм модул с буква N боднал съм го интересното е че всичко си работи, габарити мигачи халогени.. ? Като я закача с ВАГ-а излиза CP. Нормално ли е всичко да работи с активен CP
 5. Дадоха ми един. А дали със заключен КП ще мога да пробвам да го кодирам. Ще слагам фейслифтови фарове, но се оказа че модула за светлините трябва да е с буква К но не по стар от 2007 а моя е 2006 и не приема лед кодировката. Та намерих друг модул но дали ще мога да пробвам да го кодирам преди да му свалят КП?
 6. На мен ми предстои да сменям модула на свтлините който до колкото разбрах има КП. Какво преставлява смата процедура, трябва да монтирам модула на колата и така да отида или .. Колко струва тази операция в ауди? Благодаря на споделилите информация.
 7. До сега се ровичках из чужди форуми и доколкото разбрах модула за фаровете 4F0910279 К или N ( който е фейслифта ) могат да се подкарат фейслифтови фарове. Сега остава да разбера трябва ли да се преправя нещо по инсталацията... изчетах доста и все противоречиви мнения.. Ако някой има някаква информация нека споделя всичко ми е от полза. А за канбус крушките още утре ще ги отскубна.. Интересно, защо като ги светна първоначано 10сек светят супер, после започват да мигат забиват грешка ии след 20сек спират да мигат и грешката изчезва. Ии винаги първо започва да мига десния ?
 8. Колеги, никой ли не е правил тази процедура, че нищо не споделяте? Монтирайки фейслифтови фарове, кодинга за LED DRL ли трябва да се направи или това е само за S6 Как точно е изпълнено димирането на DRL при включване на мигач? Каква функция изпълнява вътрешният рефлектор ( който вече ще е с Н7 ) предполагам свети на дълги, но тъй като сега дългите изместват пластинката на лупата, ще трябва ли да се подменят проводници или всичко става с кодировка. Моля колегите който са наясно да споделят. Благодаря.
 9. Колеги, за да не пускам нова тема пиша в тази. Реших да си закупя АМИ модул. Несъм наясно той има ли CP и ако има дали в Ауди Варна ще се съгласят да го махнат след като не е закупен от тях.. Ии колко евентуално би струвало това при тях? Благодаря.
 10. Здравейте Колеги. Предварително идкам да се извиня ако темата която пускам съществува, но изчитайки повечето теми имам още няколко неясни момента. Та имам Ауди А6 2006г което е със биксенонови фарове без завиване. Искам да монтирам фарове от фейслифт който са със диодни дневни светлини. Трябва ли освен фаровете и модула да се сменя или се обучава с ВАГ Ком? Прочетох и за някакво флашване, което не ми стана ясно.. ако се налага такова към кого за Варна ще ме насочите? Другото което не ми е ясно е: купих крушки който да монтирам на мястото на заводските дневни светлини, крушката уж е канбус.. Но като се включат дневните светлини и премигват, след което набиват грешка на Фис-а ии след 1-2мин спират да мигат и грешката изчезва. Защо прави така? Благодаря предварително на всички отзовали се.
 11. Omega_a

  RNS-E на А6

  Моята не знам с кое табло е, но освен станциите и имена на песни, постоянно ми пише и името на улицата по която се движа.
 12. Omega_a

  RNS-E на А6

  Щом имаш КАН, не ти трябва симулатор. Свързват се кабелите и всичко тръгва.
 13. Omega_a

  RNS-E на А6

  Колега, не разбрах за каво точно питаш? Какво ще спечелиш от това, че имаш КАН или като цяло от РНС Е?
 14. Няма значение колко и как съм карал. Паля тръгвам и стигне ли 80 започва да тресе. Спирачната система е ревизирана, нови дискове, накладки, апаратите също са проверени и всичко нужно е подменено. В момента несъм си у дома, но като се прибера ще проверя къде и за колко предлагат гоя трипод и ше го подменям..
 15. При набиране по не се усеща, най явно изразено е при поддържане на скорост между 80 и 120. Несъм пробвал да я изключвам от скорост защото е автоматик ( а до колкото съм чел НЕ е добре да се изключва) Преди да сменя рейката имаше едно"люлеене" все едно постоянно караш през бабунки а пътя е равен.. което след смяната на рейката изчезна или го усещам но много много рядко.. От Варна съм