Jump to content

ticho1984

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ticho1984

  1. Купувм предден ЛЯВ калник за ауди а3 8л Колата не е Фесилифт, цветът е тъмни син. От дъното на багажника взеха кода на боята LZ5L Очаквам предлижения 0889504635
  2. благодаря за размислите но отговор не прочетох,НАвигацията на телефона е с -7 километра,защото отчита реалната скорост.Всички автомобилиза настроени с +7 километра от реалната скорост,от гледна точка на безопасност.
  3. това или не го разбирам или не знам как става.
  4. ОТКЛОНЕНИЕТО ГО ЗАБЕЛЯЗАХ НА МАГИСТРАЛАТА АЗ СЪС 140 А РЕЯЛНО СЪМ С 120КМ.Гумите са 15 цола,оригинален размер за тази кола.На ниска скорост не знам дали ме лъже.
  5. трябва да видя каде правят дягностика,иначе си е с оригиналните гуми.
  6. Здравейте,имам ауди а3 1,6 101коня.99година.Колата е супер,наскоро ми се наложи да патувам на дълго и разбрах че всички уреди на таблото си работят но километража отчита с 20 км в повече.абе не се усещат 160 в тая кола.Може ли да е от датчика на скоростите или ако някои може да сподели нека каже.караш с 120 а то реално си с 100.И така с всички скорости.засякох я с телефона на навигазията.
  7. проблема е решен,смених си сам целия маркуч,за сега работи добре на бензин и газ.
  8. вече купих нов маркуч,и сега мисля да го сменя.И ще видим резултата след това.
  9. разбирам,но ме притеснява,ако я отпуша тая кадето е до капачката,няма ли да хвърля масло от нея.
  10. мЕРСИ,ЗНАЧИ ТАЗИ КОЯТО Е СЪС СКОБАТА ДА Я ОТПУША ДА ИЗВЕЖДА ГАЗОВЕТЕ,А ТАЗИ НА ТРЪБАТА КЪМ ДРОСЕЛА ДА Я ЗАПУША,ТАКАЛИ.АКО Е ОРИГИНАЛ ЗАЕДНО ЗАЩО Е ПРЕПРАВЯНО.а ДА ПОЯСНЯ,И ДВЕТЕ ДУПКИ СА ЗАТАПЕНИ,
  11. Здравейте,от два дена съм горд собственик на ауди а3 8л.....мотора е 1,6 101коня.От колата съм доста доволен,прекрасна колица.слизам от бмв 2005 година и бих казал че по нищо не остъпва аудито.Вдигнах капака и видях нещо странно.От капачката за маслото излиза нещо което е изолирано и незнзм защо е така.Колата си работи нормално и на бензин и на газ.Прилагам снимки.А и нещо интересно,намерих едно копче на колонката под колана,някакви идеи за какво е.Благодаря на всички.
×
×
  • Create New...