Jump to content

hankybrat

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hankybrat

  1. А кво е тва кабелче и от къде мога да си го закупя?
  2. hankybrat

    Проблем с паленето

    Благодаря ти колега , май това е проблема.Тей като в момента въобще не пали и не мога да я закарам до сервиз , знаеш ли какъв е тоя кабел който се подава и пали веднага?
  3. Здравейте на всички, имам странен проблем , който вече от доста време не мога да разреша , а скоро падне ли сняг ситуацията ми става много сложна.Колата ми не иска да пали.Преди проблема беше от време на време , смених акомулатора и 4 месеца нямаше проблеми , сега пак почна , но вече въобще не иска да запали.Един ден случайно запали след 2 седмици всеки ден пробване , и я закарах на диагностика и даде грешка в нафтовата помпа , ама майстора каза , че много странно , как така имам проблем с нафтовата помпа , пък съм запалил въобще.Ходил на човек който се занимава с дизел , той пък ми каза , че проблема не е в нафтавота помпа и не съм за него.Всеки майстор различни тъпотии ми казва , всеки иска различни пари , но никой не дава гаранция дали тва е проблема със сигурност или не.Имах съмнения че проблема е от имобилайзера , тей като като взех колата таблото , не работеше и си взех ново и се наложи да обучавам ключовете за новото табло.Интересното е че когато въртя ключа колата си върти , просто всичко зависи от тва дали подгревната свещ ще ми светне.Ако светне пали , ако ли не , не пали.Днес , случайно пуснах аварийките и бях свалил прозорците и запали.Паленето не влияе от топло или студено време.Идеи?
  4. Купувам километраж за ауди а3 2001 година дизел.Искам да отбележа че четох доста за тези километражи но така и не разбрах фул фис халф фис и така нататъка.Майстора който ще ми го монтира каза да е с вграден имобилайзер и да е джагер или вдо.Някой ако има да пише или под темата или на лично.Благодаря предварително.
  5. Поставка за чаша, километраж налични ли са? И километража е с вграден имобилайзер нали?
  6. Колега искам да питам за километраж за а3 2000 година 1.9 тди. Майстора ми каза че трябва да е с вграден имобилайзер за добучаваме ключа. Пиши ако имаш каква цена е.
×
×
  • Create New...