Jump to content

Lazov93

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Lazov93

  1. Взех и аз спойлер, втора ръка-здрав.....смених фаровете.....трябва да сваля бронята да ми я залепят......... после обаче трябва да се регулират калници-греда-броня ..... след смяната на фаровете зейнаха големи фуги и ме дразнят много, дори мигачите не застанаха както трябва ( фаровете са хела преди фейса) ..... тта въпроса ми е , има ли хора, които вършат тези неща-напасването.... и някой правил ли го е... ако не е нещо сложно да се пробвам и аз ?
  2. То това ми остана, да обиколя из моргите, ще видя и тук във форума дали ще успея да намеря тези колеги , чудех се кое е по-добре, нови фарове депо или стари здрави фарове хела ? Новото си е ново, така е , но пък някъде четох ,че не светели като хела...... не разбирам и за това се допитвам за мнения
  3. Поразрових се, помислих и реших да си сложа фар хела без лупа преди фейса.....обаче нещо не намирам из нета........все имат нещо счупено и ги дават за 100-тина лв. .......... всичко ли трябва да им е здраво, за да мога да ги фиксирам и да си стоят както трябва на колата, да не се разминават с броня и т.н...... проблем ли ще е ако една щипка(краче) отгоре ако е счупена. ?
  4. Здравейте, И аз ще се включа с въпрос за проблем подобен на този на колегата..... мойта а3-ка е 1.8т 98-ма година......... парното ми също не е както трябва-колата трябва да работи доста време за да почне да загрява задоволително, но когато е в движение като че ли и трябва още повече време за да почне да духа топло. Въпроса ми е следния- възможно ли е да е от клапи и от радиаторче след като при по-дълга работа на колата започва да духа топло ( нз обаче дали е достатъчно топло-по-скоро може би не)...лятото чистих съда за антифриза и след това забелязах ,че няколко пъти в задръствания и каране на полусъединител вдигна 100 градуса, сега зимата не е вдигала 100 градуса...... тази зима дунапрени хвърчат доста-ясно клапите са за облепване..... , НО въпроса ми е мога ли да разбера какво е за смяна някакси...термостат ? радиаторче или клапите...... че на старата 80тка б4 и сменях радиаторче и хич не ме хареса тази процедура.
  5. Имам един въпрос... става дума за предната броня......намерих спойлер, но тук преди известно време в студовете някой "шофер" ме е подпрял и се е спукала пластмаса на бронята (около номера на колата) . Над номера е жулнато доста ( от подпирането) ......та сега като сложа спойлера, това нещо много ще ме дразни, могат ли да се лепят сполучливо, и заслужава ли си ? Или направо трябва за нова броня да се оглеждам ?
  6. Мойта е префейс , и аз видях в нета за 45лв "ново" и за това реших да попитам...........ще потърся в някоя морга , ако няма ще се мисли нещо да закрепя тази която имам
  7. ясно, лошото е ,че в интернет ги няма никакви , освен ще трябва да обикалям по моргите.....благодаря за бързия отговор
  8. Здравейте , счупи ми се спойлера на предната броня на ауди а3 1998г.... търсих из нета, но не намирам нищо.... намерих обява с нов спойлер за 45лв ( явно не е оригинален) ...някой има ли представа дали има огромна разлика в такъв евтин спойлер и такъв оригинален (предполагам доста по-скъп) ..... освен в качеството на пластмасата има ли друга разлика ? този евтиния дали ще пасне добре на бронята ? Ще съм благодарен ако някой сподели опит , да знам от къде да взема такъв спойлер .
  9. Здравей , търся букси за фар от ауди с3  8l ,  за да мога да сложа фаровете на мойта а3-ка  ,която е 98ма година....можеш ли да ми помогнеш , благодаря :)

  10. Искам да сложа на мойта а3ка 98г , фар хела от с3-ка преди фейса.........буксите еднакви ли са ?
  11. Здравейте , не намерих подходяща тема и пиша тук... Въпроса ми е , харесал съм си хела фарове преди фейса от ауди с3..... но ще станат ли на мойта а3-ка 98година без да преправям нищо ? Буксите едни и същи ли са ? Някой ако каже ще съм благодарен Весели празници !
  12. Има ли разлика в буксите на префейс фарове за ауди а3 и с3 ? или мога да сложа директно фарове от с3ка на мойта а3ка 98г
  13. аха така четох и аз , че трябвало да се преправя, а дали има фарове с лупа , без да преправям нищо ,че из нета не намерих ( предполагам и цената е много различна )
  14. Така купих колата, карах я до сега така , но ми писнаха , да наистина е по-различна , но искам да ги махна ,че не ме кефят и мен... Искаш да кажеш ,че има обикновени фарове за а3 с лупа ли за 98г ? Извинявай ,че така разпитвам , но до сега не съм търсилл ,не съм гледал и не ги разбирам Търсих из нета , но не можах да намеря обикновени фарове с лупа ?
  15. Здравейте , искам да сменя фаровете, може ли да ми дадете съвет , какви да сложа...принципно ми се иска да бъдат от тези , които вървят с мигача на едно с лупа ? Може ли да се сложат такива на 98г а3-ка това са фаровете , които искам да махна и да си сложа , ако има оригинални с лупа ( ако има въобще такива за тази година) или ако стават такива от с-ка ?!?
  16. Закарах я на майстор..... провери я и ми каза ,че турбината си е ок .... дори нз към какво да се насоча след като гори масло в нормите и пуши само след палене , пуши 5-10мин на място докато загрее и после няма ядове и то не го прави всеки път.... а за маслото ми каза ,че хич не е хубаво за турбото да я карам с 10ка и за това сложих 5/40 нищо ,че е стара кошница Сега мисля да сменя марката на маслото и да видим какво ще стане, а и другото странно е , че при смяна на масло сипвам повече от 4,5л. даже към 5л за да стигне максимум, а уж дават на тая кола 4.5л до максимум....нз. (а3 1.8т 150к.с.)
  17. 1.8 турбо е , има и газ обаче...... иначе турбото си е Ок, мисля ,че е приемливо маслото което е изгорило...... и за това се чудя дали има шанс да е от самото масло..... чудя се дали да не пробвам с кастрол 5/40 да видя дали ще спре да пуши
  18. Здравейте, бях писал по-горе за проблем с пушек и мириз на масло когато е студено времето.......сега лятото нямах проблеми с това.....един единствен път усетих , че мирише на масло и имаше пушек зад колата ( става въпрос , след запалване 10тина мин докато загрее на място , при движение и подаване на газ НЕ пуши) ...това за цяло лято.....но скоро ще дойдатт студени дни , а трябва вече да сменявам маслото ( за 9 000 км съм долял 0,8л. масло) . Чудя се дали дова пушене и мирзи може да са от маслото ( тексако 5/40 ) и дали да пробвам да го сменя с друго .. има ли шанс да се оправи проблема ?
  19. Здравейте , видях ,че има вече такава тема и ще я използвам. И аз имам ауди а3 1.8т 150к. 98-ма година. И при мен пуши когато е на място колата и е студена през ауспуха, и мирише на изгоряло масло. Пушека е сивкав , след като загрее колата спира да пуши и да мирише на масло. Преди 2000 + км смених маслото ( маслото е 5/40 на тексако) . За тези километри да е изгорила + - 200 гр. Към какво да се насоча ?
  20. Направи ми впечатление , че колата пуши през ауспуха когато е студена.....и мирише гадно на изгоряло масло, след като загрее пушека спира и вече не мирише на масло..... От какво може да е ?
  21. Смених маслото директно с 5/40 и май спря да пуши ( естествено му сипах и по-малко количество масло )...интересното е ,че като му сипах 4.5л. и беше на средата на мярката.....сипах още 200-250мл и все още не е на макс, но няма да сипвам повече.Сега ще карам така и ще видя колко ще му долея....Колко е нормалното доливане на 8-10к километра ? Някой ми беше казал , че 1-1.5л е нормално за този мотор с турбо .
  22. малко тъп въпрос.... когато сипвах маслото, сипах до горната гънка на пръчката....там ли е максимума или макса е края на резките ? Защото сипах цели 5 литра :О до горната гънка на пръчката
  23. Сложих това , уж че колата е стара за 5/40.....нещо ми се стори, че с 5-цата подгорва.... и за това ми казаха да сипя 10-ка Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...