Jump to content

Dimitroff

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dimitroff

  1. Dimitroff

    Audi Allroad въпроси

    Всички ALLROAD са Quattro Аз лично карам 2,5 TDI 180hp facelift. Не се оплаквам от нищо,много си ми харесва,за сега не съм имал серозни изваждания за ремонти ! Колегите с бензиновите да дават мнение !
  2. Dimitroff

    Audi Allroad въпроси

    Честно казано,незнам.Някъде по назад в коментарите мисля,че бях чел,че така се правело !!! Принципно съм имал и други автомобили автоматици,там само се източва колкото излезе,съответно им толкова се долива,но без смяна на филтъра,защото трябва да се свалят и скоростите,а тук се сменя и филтъра при смяна на маслото.
  3. Dimitroff

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте!!! Малко помощ?! Насочете ме при кой да отида за смяна масло на скоростите с промивка обаче! От София съм.
  4. Dimitroff

    Audi Allroad въпроси

    Добър ден на всички Audi Allroad притежатели ! ! ! Първо едно голямо благодаря на колегата AALEXSANDROV,че се е сетил да събере в една тема емоциите,проблемите и решенията им на този модел автомобили.Следя темата от много време,даже черпих мнения преди да закупя и аз Audi A6 c5 Allroad 2.5 TDI,АКЕ -мотор модел 2003г.Колата е великолепна въпреки възрастта си,но рано или късно и аз започнах да залягам под автомобилчето. На дневен ред е следното: 1: И аз като колегата NikolayKia имам същия проблем с фаровете.Появи се след смяна на ДВГ масло в един сервиз.Проблема е,че като мина колата през автомивка и въпросната грешка изчезва,но на следващия ден пак се появява (демек нещо някъде подпъхва). 2: Започнах да чувам компресора на въздушното окачване ( знам за repair kit-а)!!!При скорост над 120км/ч. колата сама с слизаше на така нареченото low range ниво а сега не иска сама,трябва да и помагам Въпроса ми е и при Вас ли е било така или аз нещо съм направил?
  5. Ако искаш да си щастлив за една нощ-напий се,ако искаш да си щастлив за цял живот-карай си AUDI-то!!!

×
×
  • Create New...