Jump to content

goshoxray

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно goshoxray

  • Рожден ден 15.04.1994

Друго

  • Kaра
    Audi A5 Coupe

Последни посетители

608 профилни разглеждания

goshoxray's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Гледал съм коли по стари и го има а6 а7 а8. Трябва да има начин.
  2. Здрайвете наскоро си взех Audi A8 4.2 2015 мъчих се да изкарам картата на таблото но не мога да намеря от къде ако някой може да помогне. Имам и google maps.
  3. Здравейте,колеги. Имам следното питане.Мога ли да си сменя стоповете на Audi A5 Coupe 2008г. с диодни стопове на 2011г.Ще трябва ли да се прави нещо допълнително и ако да,какво ?
  4. Благодаря за отговора,просто колата я взех миналата седмицата и се притеснявам да не стане нещо.
  5. Предполагам,че ако го ъпдейтна на запалена кола няма да има проблем ?
  6. Здравейте,има ли риск от забиване и да прецака MMI-я ?
  7. Търся черен S-line Alcantara салон с подгряване за Audi A5,може да не е ел.
  8. Здравейте колеги,наскоро и аз се сдобих с Audi А5, уникална е.Искам да попитам дали колата има някъква защита,защото като не съм я палил 2 3 часа и 2 пъти не искаше да отвори дясната врата (пасажерската).Това е преди да се отвори лявата врата. Колата е купе.
  9. Благодаря ти за отговора,ще проверя.Видях в клипове,че само се сменят 2 3 кода,това може ли да предизвика проблем,да се прецака системата ?
  10. Разбира се че не е.Лично на мен много ми харесва тази екстра на Audi и за това питам дали може да го изкарам лесно.Извинявам се,но съм нов, как мога да проверя модула и ако става, как се изкарва ?
  11. Здравейте,харесал съм си една А5 Sportback,обаче има само заден парктроник който е със звук. Мога ли да изкарам парктроника да се вижда на екрана. Колата е 2010 година.
×
×
  • Create New...