savov3

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About savov3

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4 Avant

Recent Profile Visitors

332 profile views
 1. Момчета, В събота ще разглобявам та да видя какво става и ще пиша!!! И някоя снимчица ще пратя
 2. Баластите за закачени от долната страна на фара.
 3. Баластите са оригинални!
 4. Здравейте приятели, Търся помощ първо тук във форума, понеже вече от МАЙСТОРИ МИ Е ПИСНАЛО!!!! Проблема е следния: закупих си оригинални фарове с биксенон втора употреба за моята а4 б7 - готови за монтаж к-кт с баласти и крушки. Отивам при БАШ МАЙСТОРА за монтаж - ок! Обажда ми се че е готов и всичко е перфектно. Отивам,вземам си колата и на първия километър изгасват! Изгасих , запалих - светнаха , след 3 мин. десния почна да премигва и изгасна та така и левия. Върнах се при майстора и се почна ама то крушки или баласти та вземи нова за проба . Взех нова - същата работа. Тръгнах си ядосан че след един ден пътувам с нея за Истанбул и съм на никъде. Покарах известно време и ЗАДЪРЖАХА СВЕТНАТИ без проблеми. Вечерта я оставих да работи два часа на фарове - БЕЗ ПРОБЛЕМ нито прекъснаха. Тръгнах за Истанбул в 1.00ч до там без да мигнат само че почна да дава грешка на дълги но се справиха. На връщане при влизане в София пак същата драма!!!! Светят 5мин. и почват един по един да умират. Та въпроса ми към Вас е баласти ли,крушки ли или неправилно свързване???????? ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН ЗА НЯКОЙ АДЕКВАТЕН ОТГОВОР!!!
 5. Здравейте колеги!! Имам следния проблем когато е студена/сутрин/ пали на 1/4 от завъртането на стартера ама като загрее върти,върти чак на 3 или 4 секунда ПАЛИ! Някой да има идеи? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
 6. Здравей колега! Карам б7 и ми направи същия проблем т.е по магистралата със 160-180 спира да духа студено ако закотвя на едно място става фризер! Реших проблема със смяната на едно миниатюрно филтърче 20лв в тръбите на фреона! Задръстено и при големи обороти прави налягане в системата и компресора изключва!!!!!!!