Jump to content

sdimitrov94

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b7

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

641 профилни разглеждания

sdimitrov94's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, опитай да сложиш ключа в ключалката завърти го и задръж около 5 10 сек. На моето предишно Б6 ставаше така..
  2. Благодаря колега! А това филтърче от къде мога да го купя и лесно ли се сменя? Има ли нещо общо с дехидратора? Да колега с машина и ми сложиха 500 гр фреон. Ще погледна дали включва перката. Благодаря !
  3. А къде могат да се сменят? И може ли проблемът да е от компресора?
  4. Колега, а като съм на скорост не се ли охлажда фреона пак? Къде се намира този филтър и този разпръзквач?
  5. Здравейте колеги, имам много странен проблем. Смених си компресора (2ра употреба си взех) напълних с фреон и като тръгнах на път, пуснах климатика, но не духа достатъчно хладно. После изключих от скорост и климатика започна да духа доста студено. Когато съм на място климатика пак не духа достатъчно студено, само когато е в движения на свободна скорост. Някой някакви предположения или да каже добър сервиз, където могат да установят проблема. Благодаря предварително!
  6. Според мен имаш проблеми с блокажа тази лампа долу е за ESP.
  7. sdimitrov94

    Светна ми EPC....?

    Колега чувал съм, че датчика на разпределителния вал правел тия проблеми и съм чел из форума някъде за него, но по-добре се поинтересувай преди да купуваш и него защото си е около 120 лв Колега аз сменях и сложих бош 110 лв мисля че беше слагай по-хубавия, защото съм чел че евтините дефектират бързо.
  8. sdimitrov94

    Светна ми EPC....?

    Колега имах същия проблем. Колата след време ще започне да ти гасне на пътя и да пали все по трудно и ще трябва да изчакваш да изстине. Смених датчика и всичко беше наред. Около 100 лв беше на бош. Поздрави
  9. Благодаря колега, а този шум може ли да е от тази шайба? Иначе не ми духа студено защото не ми изключва бутончето econ и на ваг ми даде датчика.
  10. Колеги имам следния проблем. Онзи ден тръгнах да изпреварвам и от 3та без да искам включих 2ра и отиде на около 4,000 оборота. Като спрях се чуваше много силен дрезгав шум. Имаше хвръкнала гума пред перките. Един майстор ми каза, че е вътрешната шайба която се намира в самия агрегат, не тази която е при ремъците. Някакви съвети можете ли да ми дадете и да ми кажете тази шайба продава ли се отделно и на каква цена е ?
  11. Ами от Ботевград съм, но уча в София. Повечето време седя в София. А как да разбера кои капаци са?
  12. А в кой сервиз могат да ми го кажат това знаеш ли? Ти имал ли си този проблем
  13. Благодаря колега за информацията !
×
×
  • Create New...