Jump to content

Продавам Ауди Б3 1.8S


Recommended Posts

Направо копирам съдържанието от сайт, в който я публикувах: Колата е перфектна има единствено забележки по външния вид. 4 сменени тампона на магарето, 4 сменени тампона на накрайниците, тампони на двигателя и скоростите, два тампона на задния мост,тампони на щангата, шарнири, предните лагери на главините са нови, трите ремъка са нови(ангренажен, водна помпа, серво), нова водна помпа, нови маркучи на водната система, нови накладки, маркучите на спирачната система са нови, всичките части са качествени. Има ел. настройка на фаровете, ел. шибидах, ел. стъкла - 4 броя, ел огледала с подгряване. Давам я с музиката - JVC с нови колони + туба бошман. Двигателя е перфектен, всички гумени уплътнения и филтри са сменени, минала е на центровка на двигателя, ще се убедите сами. Никога не е имала газова уредба. Значителен коментар по цената!

Приемам бартер само за A4 B5 с фейслифт 1.9TDI, 2.5 TDI, 1.8T без значение комби или седан.

Пишете ми тук на лична или звънкайте на телефон 0884652950. Също така приемам съвети относто това дали цената е ок и т.н. :hilezh:

Ето и адрес за снимките : http://www.panoramio.com/user/66504?comment_page=1&photo_page=1 , тези дни ще кача и снимки на забележките по боята, както и повече снимки от интериора.

От Банкя, София съм, но не ми е проблем да я докарам до центъра, примерно, за оглед.

Редактирано от Marcus Aurelius
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да допълня, че колата има 4 зимни гуми в много добро състояние, както и 4 летни, които ще изкарат и този сезон. <_< Кода на двигателя е PM, 90 коня, моноинжекция и е 91-ва година по документи и по разни части на колата :hilezh: . Не мога да си едитна темата затова пускам коментар..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...