Jump to content

Mitara6ki

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Mitara6ki's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Нокията си има нормални следи от употреба за телефон на една година както виждате и от снимките. Всичко си и работи. Единствено към комплекта няма слушалки, защото са скъсани, но си има кутия, usb и зарядно. Причината за продаване е, че съм с нов и ми е излишен. Приемам и бартери за музика примерно или каквото друго предложите. От София съм, но пращам и с куриер. Цената е 220лева, но съм склонен и на коментар за връзка : 0878 447 486
  2. Подарявам и жълти мигачи за Опел Астра 94та година Тея в опел клуб българия не ми дават да пиша преди да е станало месец откакто съм се регистрирал
  3. Колега, моята Б3-ка беше 91-ва и не станаха, но предполагам, че може да има и значение какъв код е двигателя, защото за 91-ва гледахме в един каталог имаше 100 вида тампони за тая щанга Хвърли един поглед, те се виждат и отгоре не е нужно да клякаш, и виж само дали са кръгли или като тези, които давам.
  4. Нямам идея, трябва някой по-запознат да каже.
  5. Подарявам два чисто нови тампона за стабилизиращата щанга. Взех ги за моята Б3-ка преди време, но се оказа, че не са за моя модел, моите бяха кръгли и с по-големи отвори за щангата. Ето и снимки: http://static.panoramio.com/photos/original/55351334.jpg http://static.panoramio.com/photos/original/55351333.jpg Номера на тях е ZBA411313A.
  6. касетофона замина вече
  7. Подарявам оригинален касетофон от Ауди Б3. Ето снимка : http://www.panoramio.com/photo/55111613 Пишете ми на лично.
  8. Нова цена - 1600лв! Няма вече място за нея в гаража и искам да я разкарам по-бързо.
  9. Аз имам само един проблем и той е в частта с боядисването. Като изшкуря елементите, пръсна ги със основа и после като мина с черен мат ми става на мехурчета черната боя, защо се получава така?
  10. Забравих да допълня, че колата има 4 зимни гуми в много добро състояние, както и 4 летни, които ще изкарат и този сезон. Кода на двигателя е PM, 90 коня, моноинжекция и е 91-ва година по документи и по разни части на колата . Не мога да си едитна темата затова пускам коментар..
  11. Направо копирам съдържанието от сайт, в който я публикувах: Колата е перфектна има единствено забележки по външния вид. 4 сменени тампона на магарето, 4 сменени тампона на накрайниците, тампони на двигателя и скоростите, два тампона на задния мост,тампони на щангата, шарнири, предните лагери на главините са нови, трите ремъка са нови(ангренажен, водна помпа, серво), нова водна помпа, нови маркучи на водната система, нови накладки, маркучите на спирачната система са нови, всичките части са качествени. Има ел. настройка на фаровете, ел. шибидах, ел. стъкла - 4 броя, ел огледала с подгряване. Давам я с музиката - JVC с нови колони + туба бошман. Двигателя е перфектен, всички гумени уплътнения и филтри са сменени, минала е на центровка на двигателя, ще се убедите сами. Никога не е имала газова уредба. Значителен коментар по цената! Приемам бартер само за A4 B5 с фейслифт 1.9TDI, 2.5 TDI, 1.8T без значение комби или седан. Пишете ми тук на лична или звънкайте на телефон 0884652950. Също така приемам съвети относто това дали цената е ок и т.н. Ето и адрес за снимките : http://www.panoramio.com/user/66504?comment_page=1&photo_page=1 , тези дни ще кача и снимки на забележките по боята, както и повече снимки от интериора. От Банкя, София съм, но не ми е проблем да я докарам до центъра, примерно, за оглед.
  12. Здравейте колеги, имам едно питане. Колата я имам от една година и имам чувството, че винаги го е правила това придърпване, но вече почна да ме дразни! Като натисна газта до край присецва леко, сякаш заглъхва и след това почва да набира. Това го прави до 4000 оборота някъде, особено в ниските много се усеща! Двигателя е 1.8 PM 90 коня с моноинжекцията. Колата не е газифицирана и никога не е била на газ. Била е на майстор за центровка, сменени и са датчиците за температура, гуменото уплътнение под моното, ламбда сондата и винаги маркови чарколяци съм взимал(по други причини е била на майстор, когато ги смених тези неща, но и преди този ремонт и сега продължава да го прави). Четох други теми, но не намерих с подобен на моя проблем. Имате ли идея от какво друго може да е? Също така има една лека вариация в оборотите, като вдигне над 90 градуса в неподвижно състояние оборотите падат, но е мнооого малка разликата няма и 50 оборота (според оборотомера ), усеща се само ако се спре музиката и се концентрираш. Това нормално ли е или може да се оправи?
  13. Честито. Тропането може да е от много неща, колега. Аз за една година смених тампоните на магарето, на двигателя, на носачите, на щангата, макферсоните, шарнири, накрайници и двата тампона на задния мост и най-накрая спря да тропа Но си трябват оригинални части, както казаха по-горе! Миналата година като я взех ми беше много наложително да сменя лагер на главина, а нямах пари и си взех ментак, който издържа точно 8 месеца...
  14. Mitara6ki

    Сутрин трудно пали

    На 5000км е горивния филтър, както и свещите, както и ламбда сондата (всичко е bosch). Бях до Бургас и на следващия ден като се върнах почна да не пали, когато е студена. И работи много странно първите няколко минути все едно е на три цилиндъра. Утре ще я карам на диагностика и после ще оповестя какъв е проблема.
×
×
  • Create New...