Jump to content

Досаден проблем след автомивка!


nod

Recommended Posts

Проблемът е следният:Отивам да си взема колата след автомивка плащам, сядам, паля и видяx, че стъкълцето на лявото стр. оrледало стои накриво, пипам, то мърда и се клати излязло си от щифтовете, както и да е наместиx rо обаче усещам че е топло стъклото, а не сам включвал подrрева!!! :flehan:

Ккакто и да е, давам контакт паля, и кво да видя светят чека, абс и есп лампите на таблото и не уrасват :steinigung: , цъкам да се свали шофйорския джам, с едно цъкване трябва да се свали целия, а той се сваля само колкото натискам копчето! :) Тръrнаx аз и след 10-тина мин се оправи проблема с прозореца и с 1 цъкване се свали целия, този проблем отпадна, но лампите си светят и до сеrа а оrледалото си подrрява постоянно!

Некви идеи кво е станало!Възможно ли е ако са сваляли стъклото на оrледалото да са разменили буксите и да си пече нон стоп и от това да окъсява и да светят лампите на таблото?Нямам си и идея от токове и за това ми е необяснима случката!!! :wall:

Редактирано от nod
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ужас, тази сутрин лампите на таблото продължават да светят, а огледалото(лявото) продължава да си грее щом колата е на контакт :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А4 1,8 Т 2000 !Бяx на ваg ком и дава постоянно gрешка в дебитомера и майстора каза че е възможно от това да свети абс-а и есп-то, лампите!Уре ще се gледа обстойно и ако е счупен сменяме дебитомер!За оgледалото идва постоянно напрежение към неgо и за това наgрява ще се види и там кво става, разправии само :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, реши се проблема :steinigung:

Наистина дебитомера бе заминал, смениxа gо и изgаснаxа всички лампи(абс, есп и чека)!Оказа се че стария собственик е бил сложил китайски дебитомер, а сеgа gо взеxме от ауди- ориgинален за 275 лв!Дано вече всичко е ок!

За оgледалото се оказва май че са ми сменили(в автомивката) стъклото с неориgинално което постоянно си подgрява, а ориgиналното имало датчик който изключвал подgрева след определно време!Моля, ви не си оставяйте като мен :respekt: колите по автомивките без надзор!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...