Jump to content

Мнение за А3 1.8


Recommended Posts

Здравейте, колеги! Ще съм безкрайно благодарен ако хората с по-опитно "око" кажат какво мислят за тази обява ЦЪК- виждате ли нещо нередно по снимките? Скоро ми предстои покупка на кола и съм се насочил точно към А3 1.8 125к.с. с идеята, че скоро след покупката на кола ще и сложа ГИ. Всякакви коментари са добре дошли :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре я търси турбо.Цените на консумативите са еднакви,слагаш му газ без проблем,разхода на гориво е идентичен..Разликата, е че утрешния ден като ти умалее лесно може да ти върне усмивката на лицето...Казва ти го човек, който 6 години кара АДР. Успех в търсенето.

Редактирано от T.Todorov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега много ниска ми се вижда цената...че и Ал кантара... ако имаш възможност най-добре иди и я виж то така по снимки е много субективно да се оцени един автомобил..виж двигател,окачване...покарай я..А що се отнася до модела като цяло А3 1.8 125 к.с мога да кажа само хубави неща..здрав,надежден..но ГИ ще ти е наложителен :) освен ако не те бърка разхода който е около 10-11/100 приблизително, разбирасе зависи вече как я караш но като цяло това е здрава кола няма да имаш ядове по двигателя ако е карана нормално есествено :zustimm: Поздрави от Търново :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...