Jump to content

AUDI A6 2.5 TDI не пали когато е топло


hari1973

Recommended Posts

здравеите имам един проблем с А6 2.5 ТDI или така нареченият душегуб значи проблема се састои в това че когато колата е студена пали без никакъв проблем но като я изгася и след около половин час няма запалване докато не изстине и така незнам каде е проблема.Ако някои има на представа какво може да е нека да помогне

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-вероятно проблема ти е в нафтовата помпа VP44. Един Vag Com отделно няма да навреди, иначе в самата помпа се износват елементи и следва да се подменят.

Друг вариант е софтуерно да се пусне повече гориво при топъл старт, пробвай и със закачен акумулатор, който да ти дава ток докато въртиш.

И последно :) виж си стартера...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз имах сьщия проблем като загрее колата палеше доста трудно,проблема се оказа софтуера на помпата или т.н ГНП.Но преди всичко в някои сервиз на Вагком за диагностика .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При мен през 2008г. го оправиха с рециклиране на помпата. Пращах я в някакъв сервиз в Добрич и от там ми казаха, че са сменили всички износени части вътре в самата помпа. :unsure: Единствено корпуса си останал стария. Взеха ми 2056лв. :wall: и ми дадоха 1 или 2 години гаранция (не си спомням). След това я карах около година и малко и нямах никакви проблеми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...