Jump to content

Morkov

Members
  • Мнения

    209
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW X5

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1108 профилни разглеждания

Morkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Кухи са валовете на моторите, които започват с код "B"
  2. Morkov

    А6 C5 2.5TDI загрява

    Цитиране на предходен пост! Да не е от виско съединителя, особено, ако колата е попришпорена по време на изкачване. Аз с миналото 2.5 го имах това и се оказа от там и замърсен радиатор.
  3. Колегата по-горе е прав, вземи си някоя, която е поиздала багажа, вкарай няколко К в нея и след това ще знаеш, че си си направил основните неща и няма от какво да се притесняваш
  4. Колата изглежда добре, но си трябва диагностика и проверка дали са ок нещата. Изпъни я за 15-20 мин, после след гасене изчакай 10-на минути и запали пак, не би трябвало да кади отзад. Иначе 2.5, ако е в прилични рамки ще го усетиш, другия вариант е да трака зловещо
  5. Колеги, гумите са почти нови, може и по отделно без джанти или само джанти, но предпочитам в комплект да ги дам. Нямат никакви кривини, и са стояли само на джанти, съхранявани са по всички параграфи на сухо, тъмно и прохладно място.
  6. Продавам 4 зимни гуми с горепосочения размер. 2 от гумите са Vredestein Snowtrack 3 DOT след средата на 2012 год - карани са около 3000 км и имат 7.5мм грайфер. Другите 2 гуми са Kleber Krisalp HP 2, DOT след средата на 2011год. - карани са около 6000 км и имат 7мм грайфер. Цена на целия комплект 550 лева. Телефон за връзка: 0888/932 270. Място, на което могат да се видят - София, Младост.
  7. Колега а 235/65/17 какво може да предложиш?
  8. Здравейте колеги, налага ми се да се сдобия със зимни гуми с размер 235/65/17. Имате ли преки впечатления от този размер - имам предвид качество, цени и тн ? Говоря за нови гуми.
  9. Само като видях за 100 лв. дебитомер и всичко е ясно, аз преди години се подведох и сложих такъв, около 2 месеца изкара и след това пак губеше мощност. Купуваш си дебитомер, оригинален, аз го взех за около 500 лв и при проблем, какъвто при мен възникна, ти го заменят.
  10. Какво стана, пробвахте ли с другия акумулатор?
  11. Или е тръгнала помпата, другите варианти са слаб акумулатор(трябва по-голям ток при топла кола, тъй като тогава впръсква по-малко гориво) или стартер за ремонт.
  12. Morkov

    AFB 2.5 TDI

    Мембраната съм я поръчал от Германия, към 60 лева е. Другата седмица ще дойде и се надявам да се усети разлика
  13. Morkov

    2.5 TDI AFB

    Мерси колеги, ще го погледна и ще пиша за резултат.
×
×
  • Create New...